62b170dadc4101037e075fe2
TÄVLING: Vinn konsertbiljetter till Cordae live på Fryshuset i Stockholm


 

 

Maryland-rapparen Cordae är högaktuell med sitt senaste album “From A Birds Eye View” som släpptes i början av året. Lil Wayne, Eminem, Freddie Gibbs, Stevie Wonder, H.E.R., Gunna, Lil Durk, Roddy Ricch och Ant Clemons är några av de stora namn som gästar på hans andra album. Just befinner sig Cordae på en omfattande Nordamerikaturné och skulle i april månad kommit till Europa för ett flertal spelningar.

 

 

Cordae har nu bekräftat nytt konsertdatum för spelningen på Fryshuset i Stockholm, 13 oktober 2022, på “From A Birds Eye View Tour”. BILJETTER HÄR!.

 

OBS: På grund av den framflyttade konserten så är samtliga inskickade tävlingsbidrag med i utlottning till senare tillfälle. Vinnare meddelas 1 oktober 2022 via email.

 

 

 

TÄVLING

 

Nu kan Kingsize och konsertarrangören Live Nation Sweden tävla ut fyra biljetter till en vinnare som kan ta med kompisgänget för att se Cordae på Fryshuset i Stockholm. (Värde 1660 SEK).

 

Som grädde på moset så bidrar även skivbolaget Warner Music Sweden med en Cordae-hoodie till vinnaren (värde ca 600 SEK).

 

 

Följ två enkla steg enligt nedan för att delta i tävlingen:

 

1. Tagga tre (3) vänner du vill ta med dig på spelningen i kommentarsfältet via tävlingsinlägg på Instagram eller Facebook, samt gilla/like tävlingsinlägget..

 

2. Svara på nedanstående enkla fråga och maila ditt svar till info@kingsizemagazine.se.

 

FRÅGA: Vad heter Detroit-rapparen som gästar Cordae på “Parables (Remix)”?

 

 

OBS: Samtliga steg ovan måste fullföljas för att delta i tävlingen. Vinnare utses 1 oktober 2022. Samtliga inskickade tävlingsbidrag är med i utlottning till senare tillfälle. Vinnare meddelas då via email.

 

 

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Live Nation Sweden (@livenationswe)

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Cordae’ (@cordae)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL