Maryland-rapparen Cordae är högaktuell med sitt senaste album “From A Birds Eye View” som släpptes i början av året. Lil Wayne, Eminem, Freddie Gibbs, Stevie Wonder, H.E.R., Gunna, Lil Durk, Roddy Ricch och Ant Clemons är några av de stora namn som gästar på hans andra album. Just befinner sig Cordae på en omfattande Nordamerikaturné och skulle i april månad kommit till Europa för ett flertal spelningar.

Cordae har nu bekräftat nytt konsertdatum för spelningen på Fryshuset i Stockholm, 13 oktober 2022, på “From A Birds Eye View Tour”. BILJETTER HÄR!.

GRATTIS till vinnaren Fresh Kingsley som vann fyra biljetter!

TÄVLING AVSLUTAD

Nu kan Kingsize och konsertarrangören Live Nation Sweden tävla ut fyra biljetter till en vinnare som kan ta med kompisgänget för att se Cordae på Fryshuset i Stockholm. (Värde 1660 SEK).

Som grädde på moset så bidrar även skivbolaget Warner Music Sweden med en Cordae-hoodie till vinnaren (värde ca 1600 SEK).

Följ två enkla steg enligt nedan för att delta i tävlingen:

1. Tagga tre (3) vänner du vill ta med dig på spelningen i kommentarsfältet via tävlingsinlägg på Instagram eller Facebook, samt gilla/like tävlingsinlägget..

2. Svara på nedanstående enkla fråga och maila ditt svar till info@kingsizemagazine.se.

FRÅGA: Vad heter Detroit-rapparen som gästar Cordae på “Parables (Remix)”?

OBS: Samtliga steg ovan måste fullföljas för att delta i tävlingen. Vinnare utses 11 oktober 2022. Samtliga inskickade tävlingsbidrag är med i utlottning till senare tillfälle. Vinnare meddelas då via email.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Cordae’ (@cordae)