Fredag 23:e november intar Söderorts finest med en lång rad gäster scenen i hemsstaden!

Grattis till de tre vinnare som får gå på spelningen ikväll! Vinnarna har underrättats via mail.

– – – –

Svensk hiphop har aldrig varit så populär, intressant eller aktuell som just nu. Spellistor på Spotify och Youtube fylls av den ena talangen efter den andra och den nya svenska hiphopvågen är verkligen ett faktum på riktigt. Två av dom absolut starkast lysande namnen i år är utan tvekan Näääk & Nimo som genom åren byggt upp ett gediget rykte som leverantörer av dom giftigaste tracksen och en av landets pålitligaste liveakter.

Den 23:e november är det dags för hemmapubliken i Stockholm att ta emot Sveriges tyngsta duo. Näääk & Nimo ställer sig på Kägelbanans scen tillsammans med ett gäng riktigt heta gäster som kommer lösa av varandra under kvällen. Stockholm hiphopelit kommer vara på plats för att backa upp och skapa höstens garanterat fetaste fest.

TÄVLING

Kingsize och Svenska Inspelningar kan nu lotta ut biljetter till tre (3) vinnare som får ta med sig varsin vän på spelningen.

Svara på en enkel fråga nedan och klicka “like/gilla” i denna nyhet via ditt Facebook-konto nedan:

FRÅGA:

Vad är titeln på Näääks senaste album som släpptes i höstas?

Skicka ett e-mail med ditt svar till info@kingsizemagazine.se. Ange “Näääk Nimo Kägelbanan” i ämnesraden + i mailet inkluderar du svar på frågan samt för- och efternamn, ålder och mobilnummer. Tävlingen avslutas fredag 23:e november kl. 09.00, tre vinnare dras och meddelas via email.

Se event på Facebook HÄR

Under spelningen är det klart är följande artister gästar Näääk & Nimo:

Thomas Rusiak
Kaliffa
Melo
Abidaz
Chapee
Marre
Skizz
Fille

Och detta är bara början, listan kommer fyllas på med fler namn inom kort. Så stay tuned!