På fredag är det biopremiär för för “Space Jam: A New Legacy”, uppföljaren till den animerade 90-talsklassikern med Michael Jordan i huvudroll. I den nya filmen har Los Angeles Lakers-stjärnan LeBron James huvudrollen att samla ihop Bugs Bunny och resten av Looney Tunes, för att ställas mot Goon Squad – ett gäng superstjärnor som får röster av bland andra Anthony Davis, Damian Lillard, Dianna Taurasi och Nneka Ogwumike.

“När LeBron och hans son Dom fångas i en digital värld av en A.I skurk, måste LeBron få hem dem i säkerhet. Detta genom att leda Snurre Sprätt, Lola Kanin och hela gänget av de notoriskt odisciplinerade Looney Tunes till seger över A.I datorns digitala mästare på planen: ett lag av spelare från NBA och WNBA som du aldrig sett dem förut. Det är Tunes mot Goons i en utmaning med den högsta insatsen i hans liv, som omdefinierar LeBrons relation till hans son och belyser vikten av att vara sig själv. De stridsberedda Tunes bryter mot reglerna, använder sina unika talanger och överraskar även ”Kungen” James genom att spela basket på sitt sätt.”

Filmens soundtrack består av hela 16 spår med artister som Chance the Rapper, John Legend, 24kGoldn, Lil Wayne, Saweetie, Salt-N-Pepa, Kash Doll, Lil Tecca, Cordae, G-Eazy, Lil Uzi Vert och Big Freedia.

Den första singeln som släpptes var “We Win” med Lil Baby och Kirk Franklin som senare följdes upp av “Just for Me” med SZA och SAINt JHN. Cordae och Duckwrths “Settle The Score” och Lil Uzi Verts “Pump Up The Jam”

“Space Jam: A New Legacy” har biopremiär i Sverige på fredag 16 juli 2021. Biljetter här!

TÄVLING

I samband med biopremiären utlyser Kingsize Magazine och Warner Bros Pictures Sverige en tävling där det går att vinna biobiljetter, “Space Jam: A New Legacy”-soundtracket och en “Space Jam”-designad Xbox-handkontroll.

Vinnare har nu utsetts:

Förstapris vann Naomi Vaughn i Stockholm. Övriga vinnare är Stran Cetin, Shaimaa Yousef, Kevin Roldan, Juan Antonio Soto, Erik Eljansbo, Michelle Ciechowicz, Pauline Rojas Johansson, Patrik Eng och Arild Cromell. Vinnare kontaktas inom kort via e-mail.

1:a pris: 4 st biobiljetter, soundtrack på vinyl och en Xbox “Space Jam”-handkontroll.

2-10:e pris: 2 st biobiljetter + soundtrack på vinyl.

FÖLJ TVÅ ENKLA STEG FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN:

1. Gilla inlägget + tagga en eller flera vänner du vill gå och se filmen tillsammans med, i kommentarsfältet på tävlingsinlägget via Instagram eller Facebook.

2. Svara på nedanstående fråga och skicka ditt svar och uppgifter (namn, adress, email, Instagram-alias) till info@kingsizemagazine.se Observera att båda stegen måste fullföljas för att delta i tävlingen.

TÄVLINGSFRÅGA: Vad är LeBron James alias och tag i sociala medier?

Skicka ditt svar och uppgifter till info@kingsizemagazine.se. Observera att båda stegen måste fullföljas för att delta i tävlingen. Vinnare utses måndag 19 juli.

Foto: Warner Bros Pictures

65546e0a53c940223e0b0eb4