Efter nya mål av Forsberg och Isak.

Igår kväll spelade Sverige sin andra match för landslagsuppehållet och den sjätte i VM-kvalsgruppspelet. För motståndet denna gång stod Grekland, som bjöd på ordentligt motstånd med sitt aggressiva och kompakta spel. I den första halvleken klarade sig Sverige med nöd och näppe hålla matchen mållös, efter flera farliga chanser för grekerna.

Men i den andra halvleken växlade Sverige upp. I den 59:e matchminuten kunde Emil Forsbergs säkert placera in en straffspark efter en pigg och uppoffrande löpning av Alexander Isak. 10 minuter senare gjorde han samma sak och kunde säkert placera in 2-0 målet på egen hand.

Alexander Isak har varit den stora stjärnan under landslagssamlingen då han även var fantastisk i matchen mot Kosovo i lördags. Han gjorde då ett riktigt drömmål som går att se nedan. Sverige vann även den matchen med tre mål mot noll och leder just nu VM-kvalgrupp B, två poäng före Spanien. Avgörandet verkar bli den sista gruppspelsmatchen mot just Spanien den 14 november. Innan dess möter Sverige Georgien, den 11 november.