NBA-ligans bästa point guard?

Golden State Warriors besökte Grizzlies i Memphis, mötet mellan Western Conference två bästa lag visade sig inte vara så jämn som förväntat. Efter en jämn första halvlek så åkte Warriors iväg med ledningen bakom fantastiskt skytte från Stephen Curry och Klay Thompson, också kända som “The Splash Brothers”. Förutom det gjorde Warriors starka försvar att Grizzlies inte kunde fullfölja sitt anfall som de brukar göra via Marc Gasol och Zach Randolph. Stephen Curry gjorde 17 poäng i endast en period, det högsta någon spelare någonsin gjort mot Grizzlies den här säsongen. Matchen slutade med att Warriors vann matchen 107-84. Kan de här två lagen mötas igen i Western Conference finalen och kan Stephen Curry bära sitt lag mot ett lag som Grizzlies i slutspelen? Currys chanser att ta MVP trofén har sannerligen höjts efter hans imponerade match mot Memphis.