Efter att Ottawa Sun förra veckan rapporterade att fastighetsutvecklaren Remington Group tillsammans med Ryan Reynolds är redo att lägga ett miljardbud på Ottawa Senators har nu nästa kändis gett sig in i kampen om att köpa hockeylaget. Snoop Dogg har nämligen gått samman med filmproducenten och entreprenören Neko Sparks för att trumfa Reynolds och Remington Groups bud. Enligt The Athletic är Snoop och Sparks redo att gå in med ett bud över 1 miljard dollar för att köpa klubben.

“He’s passionately involved. He’s coming up with ideas. And he’s legitimately excited. He wants this team”, säger en källa till The Athletic om Snoop Doggs inblandning.

Under måndagen bekräftade Snoop sitt intresse med ett inlägg på Instagram där han berättar att han vill bli en del av ägarteamet:

”Amazing what Neko Sparks is trying to do in Ottawa & I’m looking forward to being apart of that ownership team. I WANNA BRING HOCKEY TO OUR COMMUNITY”.

Till hösten är Ottawa Senators ett av lagen som kommer till Sverige och Avicii Arena i Stockholm för NHL Global Series. Läs mer här!

Foto: Pressbild Def Jam