Efter sjätte omgången var det 6 lag som hade vunnit alla sina matcher, efter denna omgång är det bara fem som kvarstår.

Seahawks vs 49ers
För några år sen var den här matchen absolut en av de roligaste att se på, men på senare år har Seahawks dragit ifrån tack var sitt försvar, medan 49ers bara blivit sämre. Seahawks försvar höll 49ers anfall till 3 ynka poäng. Russell Wilson passade för 235 yards och 1 touchdown till Rookien Tyler Lockett och Marshawn Lynch sprang för 122 yards samt 1 touchdown trots att han spydde i första halvleken på sidlinjen. Seahawks vann matchen med 20-3.

Bills vs Jaguars
Den här matchen spelades i England på Wembley stadium. Blake Bortles och Jaguars ledde och styrde i stort sett hela matchen men trots Ej Manuels tidiga misstag kämpade sig Bills tillbaka. Bills gjorde hela 18 poäng i fjärde kvarten men Bortles touchdown-passning till Allen Hurns med 2 minuter kvar på klockan säkrade vinsten för Jaguars. Matchen slutade 31-34.

Vikings vs Lions
Lions hade en 11 poängs ledning efter slutet av första kvarten men kunde tyvärr inte hålla den då de inte kunde skydda sin Qb. Vikings hade 7 quarterback-sacks och Teddy Bridgewater passade för säsongsbästa, 316 yards och 2 touchdowns. Vikings rookie widereceiver Stefon Diggs gjorde en riktig bra match med 6 mottagningar för 108 yards. Vikings vann matchen med 28-19.

Saints vs Colts
Colts Qb Andrew Luck är inte sig lik denna säsong, han passade för 333 yards och 2 interceptions i förlusten mot Drew Brees och Saints. Drew Brees passade för 255 yards och 1 touchdown, Mark Ingram sprang för 143 yards och Khiry Robinson sprang in två touchdowns för att vinna matchen med 27-21.

Steelers vs Chiefs
Steelers har många skadade och det märktes i söndags. Landry Jones som egentligen är tredje quarterback, startade sin första NFL match. Chiefs qb Alex Smith passade för 251 yards och 1 touchdown och Charcandrick West sprang för 110 yards och sin första NFL touchdown. Chiefs bröt sin 5 matchers förlustsvit med en 13-23 vinst.

Texans vs Dolphins
Dolphins nya headcoach Dan Campbell verkar ha fått laget på rätt spår igen. Laget ledde med 0-41 vid halvlek. Dolphins gjorde dock inte mer än 3 poäng i andra halvleken medan Texans gjorde 26 poäng. Texans gjorde sitt bästa men kunde inte komma ikapp. Dolphins vann lätt matchen 26-44.

Jets vs Patriots
Det här är en av de bättre rivalmatcherna i NFL! Jets och Patriots har ingen kärlek för varandra alls på plan, och ibland även utanför plan. Matchen var sjukt jämn fram till fjärde kvarten då Tom Brady och Patriots anfall gjorde 14 poäng kontra Jets 6. Jets kickade en field-goal på sin nästsista possession och sparkade en så kallad onside-kick och fick tillbaka bollen med 15 sekunder kvar. Brandon Marshalls för tidiga start gjorde tyvärr att Jets förlorade matchen med 23-30.

Browns vs Rams
Rams rookie runningback Todd Gurley sprang för 128 yards och 2 touchdowns när hans lag gjorde vad de ville mot Browns. Rams försvar hade 4 sacks och 4 fumble recoveries. Matchen slutade 6-24

Falcons vs Titans
Matt Ryan hade 251 passningsyards och 1 touchdown, Devonta Freeman var fortfarande i fin form och sprang för 116 yards. Titans var utan sin starting qb Marcus Mariota som blev ersatt av en mycket kompetent och duktig Zach Mettenberger som tyvärr kastade en interception i matchens sista minuter och förlorade tyvärr matchen med 10-7.

Buccaneers vs Redskins
Jameis Winston och Buccaneers ledde med 24-0 i andra kvarten innan Redskins qb Kirk Cousins sprang in en touchdown för att göra lagets första poäng. Redskins ägde hela andra kvarten och gjorde 24 poäng kontra Buccaneers 6. Kirk Cousins ledde sitt lag till en vinst genom en passning till Jordan Reed med 24 sekunder kvar på klockan i fjärde kvarten. Buccaneers förlorade matchen med 30-31.

Raiders vs Chargers
Raiders qb Derek Carr gjorde 3 touchdown-passningar innan slutet av första halvlek. Raiders förvandlade två av Philip Rivers turnovers till 10 poäng. Chargers gjorde hela 3 touchdowns i fjärde kvarten men det var för lite, för sent för att kunna komma ikapp. Raiders vann matchen ganska enkelt med 37-29.

Cowboys vs Giants

Det här är också en sådan klassisk matchup mellan två lag som hatar att förlora mot varandra. Cowboys anfall var utan sin starting qb Tony Romo och Dez Bryant sin stjärna på widereceiver positionen även denna vecka. En erfaren Matt Cassell startade som qb men hans turnovers kostade dem tyvärr matchen, Dominique-Rodgers Cromartie gjorde 2 interception varav en blev till en pick 6. Den gamle Cowboys spelare Dwayne Harris returnerade en kick off hela 100 yards för en touchdown han med. Giants vann denna prestigematch med 20-27.

Eagles vs Panthers
Panthers är 6-0 för första gången i lagets historia. Cam Newton passade för 197 yards, 1 touchdown och sprang in 1 touchdown för fjärde gången denna säsong. Eagles gjorde hela 3 interceptions men kunde tyvärr inte få ut mer än 6 poäng av det på grund av Panthers bra försvar. Eagles qb Sam Bradford hölls till 205 yards och blev sackad 5 gånger under hela matchen. Matchen slutade 16-27 till Panthers.

Ravens vs Cardinals
Chris Johnson såg ut som han gjorde 2009 när han ledde ligan i rushing yards. Han sprang för 122 yards och 1 touchdown. Matchen stod och vägde fram till fjärde kvarten då Cardinals hade en 16 poängs ledning men tack var det en blockad punt så kunde Ravens komma tillbaka in i matchen. Ravens var på väg att kvittera matchen i sista sekunderna men Cardinals safety Tony Jefferson tog en interception och säkrade vinsten för sitt lag. Cardinals vann med 18-26.