62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Se landslagets nya bortatröja inför fotbolls-VM i Ryssland


 

 

Svenska herrlandslaget gör sig redo för det första VM-slutspelet på tolv år, i helgen med träningsmatcher mot Chile och Rumänien. Inför sommarens äventyr presenterar adidas nu den nya officiella bortatröjan som beskrivs enligt följande:

 

“Bortatröjan går i den traditionsenliga blåa färgen. Den något mörkare tonen och de progressiva detaljerna i textilen bidrar till att dräkten blir en av de mest stilrena i turneringen. En design i olika toner av marinblått, kombinerat med gula detaljer runt kragen och adidas klassiska three stripes i gult längs axlarna.”

 

 

Landslagets lagkapten Andreas Granqvist säger i ett pressmeddelande:

 

”Jag har spelat tre EM-slutspel men har aldrig lyckats ta mig till ett VM. Lite första och sista chansen för mig personligen. Jag är väldigt stolt över gubbarna. Lagandan är på topp och vi planerar att ta det match för match tillsammans med alla där hemma. Nytt mästerskap, nya utmaningar, ny tröja. Vi är väldigt peppade.”

 

 

Landslaget kommer att spela i den nya bortatröjan för första gången i träningsmatchen mot Rumänien den 27:e mars.

 

Priset för landslagströjan är 849kr. Den officiella bortatröjan säljs i utvalda Intersportbutiker och på adidas webbshop från och med kl. 10:00, den 20:e mars.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL