Resultatet från matcherna i Champions League 5:e november:

Grupp E

Bayern München fortsätter att dominera sin grupp efter en stabil 2-0 vinst över Roma. Bayern skapade mest lägen och förvaltade dessa bättre än sitt motstånd.

Se Riberys 1-0 mål här!

City förlorade 2-1 mot Pontus Wernblooms lag CSKA Moskva. Två mål av Doumbia i den första halvleken gav Moskva ledningen som dem lyckades behålla under resten av matchen. Rött kort för både Yaya Toure och Fernandinho var en starkt bidragande faktor till att dem inte lyckades återhämta sig från underläget. Det röda kortet innebär för båda spelarna att dem inte får delta i nästa match mot Bayern.

Se Yaya Toures frisparksmål i den första halvleken här!

Grupp F:

Zlatans PSG tog hem vinsten utan svenskens hjälp, då Zlatan fortfarande vilar med en skada. Ett snabbt mål i början av matchen från Edison Cavani var även matchens enda mål och Apoel FC förlorade sin tredje match i turneringen.

Se också när Zlatan skrattar åt Cavanis stolpträff!

Lionel Messi gjorde två mål under matchen och Barcelona slog Ajax ganska enkelt. Messis andra mål gjorde att han är ett mål före Cristiano Ronaldo i antal gjorda mål i Champions League med 71 mål. Nu delar även Messi rekordet med Raul som också ligger på 71 gjorda mål i Champions League.

Se Messis andra mål här!

Grupp G:

Sporting Lissabon slog Schalke 04 med 4-2. Lissabon hade matchen i stort sett under kontroll och tog över i den andra halvleken med tre stycken mål. Schalke 04 hade många möjligheter att komma tillbaka, Schalke fick lite momentum med sitt mål i den 87:e minuten men det försvann med en gång efter att Islam Slimani fick in ett mål under stopptiden.

Chelsea spelade sämre än vad dem är kapabla till. Dem släppte väldigt många enkla passar och förvaltade inte fria lägen som dem hade. Eden Hazard missade läge när han var ensam med målvakten och även en straff som han fick ta efter att ha blivit fälld i straffområdet. Matchen slutade oavgjort, 1-1 .

Grupp H:

Porto slog Bilbao med 2-0. Det märktes att Porto skulle ta hem matchen, dem skapade bättre lägen än Bilbao och hade även råd att missa en straff i matchen. Bilbao ligger nu sist med en poäng och Porto har ledningen i gruppen.

Shakhtar Donetsk krossade Bate Borisov med 5-0. Det stod 1-0 till Shakhtar innan det röda kortet kom för Bate, efter det så hade dominerade Shaktar sitt motstånd totalt, dem gjorde fyra mål, däribland ett hattrick för Luiz Adriano.