5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Rick Ross: “Jag slår vad om 100 tusen dollar att Miami Heat är bättre än Cleveland Cavaliers”


 

 

Miami Heat har haft en väldigt bra start på NBA-säsongen utan LeBron James. Efter nattens förlust har dem fem vinster och tre förluster medan Cleveland Cavaliers har 3 vinster och 3 förluster. Miami Heat har signerat några bra spelare under ”free agent”-fönstret i somras, dessutom så skrev både Dwayne Wade och Chris Bosh på igen för Miami. I år väntas dem enligt ESPN att nå slutspelen och hitills har dem spelat väldigt bra med Luol Deng som deras nya small forward. Cavaliers har dock inte haft en lika bra start på säsongen med tanke på att de har en ny coach och lagkemin inte är på topp från början deras stjärnor emellan.

 

Rick Ross var på en intervju med radiokanalen Hot 97 och där fick han frågan om Miami Heat och hur det ser ut för dem, efter att just LeBron lämnade laget för sin hemstad Cleveland. Ross, som är bosatt i Miami står väldigt nära sitt hemmalag. MMG-bossen menar att han aldrig hade gjort det valet, inte för något i hela världen. Han var också väldigt säker på att Miami Heat skulle i slutet av säsongen ligga före Cavaliers, Miami rapparen sa att han skulle kunna slå vad om 100 000 dollar att dem skulle vara det.

 

Den 25:e december spelar Cavaliers mot Heat i Miami, ett väldigt efterlängtat möte då LeBron James återvänder till Miami.

 

 

//Artin HojatPublicerat:
RedaktionenNULL