Premiär för ny HBO-dokumentär inför fotbolls-VM


10 avsnitt med toppspelarnas personliga livsberättelser och förberedelser inför årets fotbolls-VM i Ryssland.

 

 

I dokumentärserien Destination Russia 2018 får vi ta del av mängder av initierade och personliga berättelser inför det kommande världsmästerskapet, om och med spelarna i deltagande landslag. I tio avsnitt får vi berättelser från 12 länders spelare – historier om vänskap, framgång, svårigheter och att besegra motgångar – alla med samma mål: Ryssland 2018.

 

I serien medverkar bland annat det svenska landslagets John Guidetti, till vardags i Deportivo Alavés, och det polska landslagets Robert Lewandowski, stjärna i Bayern München. De har båda en spännande livshistoria att berätta som tagit dem till den position de är idag. Några av alla de fantastiska spelare som också är med i serien är Isco (Spanien/Real Madrid), Luca Modric (Kroatien/Real Madrid), Thiago Alcántara (Spanien/Bayern München) och Alvaro Morata (Spanien/Chelsea).

 

Destination Russia 2018 (originaltitel Destino Rusia 2018) är en originalproduktion från HBO Latin America och HBO Europe. HBO Latin America har tidigare producerat två dokumentärer i samma serie, för Sydafrika 2010 och Brasilien 2014. Med samproduktionen av Destination Russia 2018 tillsammans med HBO Europe breddas perspektivet till att innefatta betydligt fler länder och spelare, till ännu fler fotbollsfantaster.

 

Destination Russia 2018 (10 avsnitt á 30 minuter) har premiär på HBO Nordic 7:e april.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL