Seattle Seahawks vs. Cincinnati Bengals NFL Football
Patriots,Bengals,Packers och Cardinals fortsätter att spela på toppnivå i omgång 5


 

Colts vs Texans
Colts var utan sin starting qb Andrew Luck för andra gången i rad men det stoppade dem inte från att ta hem vinsten mot ett blekt Texans. 40 årige Matt Hasselbeck ersatte Andrew Luck och passade för 213 yards samt 2 touchdowns till den förre Texans widereceiver Andre Johnson. Frank Gore hade en hyfsat bra match där han sprang för 98 yards och 1 touchdown. Texans headcoach verkar ha svårt med att bestämma sig för vilken qb som ska spela. Ryan Mallet startade matchen men blev ersatt av Brian Hoyer i andra kvarten. Colts vann matchen med 27-20 efter att Mike Adams i Colts tog en interception med mindre än 2 minuter kvar i fjärde kvarten.

 

Redskins vs Falcons
Falcons är fortfarande utan förlust men denna vinst fick de verkligen kämpa för in i det sista. Sent in i fjärde kvarten tog Falcons ledningen med 16-19 men Redskins lyckades sparka en field goal och kvitterade och tvingade matchen in till övertid. Redskins fick bollen först i övertid men Kirk Cousins kastade en väldigt kostsam interception till Falcons defensiva back Alford som sprang tillbaka med bollen för 6 poäng och vann matchen för sitt lag. Matchen slutade 19-25.

 

Browns vs Ravens
Browns har bara vunnit 1 av de 14 senaste matcherna mot Ravens men Josh McCown såg till att putsa till dessa siffror lite. Ravens ledde med 12 poäng i fjärde kvarten men Browns kvitterade och såg till att det blev övertid. Ravens fick bollen först i övertid och lyckades inte ta en first down så de puntade bollen till Browns som i sin tur vandrade ner till Ravens planhalva och sparkade en 32 yard field goal för att ta hem vinsten med 33-30.

 

Seahawks vs Bengals
Bengals inledde matchen bäst och tog ledningen med en ganska tidig touchdown-passning från Andy Dalton till tight enden Eifert. Seahawks var inte så mycket sämre än deras nästa drive och kvitterade matchen med en touchdown passning från Russell Wilson till Jermaine Kearse. Seahawks växte in i matchen mer och mer medans Bengals inte kunde göra något med sitt anfall förutom ett par turnovers. Bengals låg under med 17 poäng i början av fjärde kvarten men Andy Dalton gjorde ännu en touchdown-passning till Eifert, sprang in 1 touchdown på en qb sneak och såg till att deras kicker kunde kvittera matchen med 1 sekund kvar på klockan och tvinga matchen till övertid. Seahawks anfall hade svårt att förflytta bollen i övertid och puntade 2 gånger, Bengals Kicker sparkade en field goal för att vinna matchen. Bengals vann matchen med 24-27.

 

Rams vs Packers
Packers är ett av de lagen som fortfarande inte har förlorat en match även efter denna omgång. Aaron Rodgers passade för 241 yards och 2 touchdowns och hade sin första interception på hemmaplan 587 passningar och 49 touchdowns. Rams Nick Foles hade en jobbig och lång kväll på grund av all press han hade varenda gång han skulle passa bollen. Rams rookie runningback Todd Gurley sprang för 159 yards och visade att han är ett vapen att räkna med. Packers vann matchen 10-24.

 

Bear vs Chiefs
Chiefs ledde matchen med 3-17 i tidigt skedde av tredje kvarten när deras runningback Jamaal Charles skadade sig. Det här ledde till att deras anfall blev snäppet sämre och gav Bears chansen att komma tillbaka in i matchen. Jay Cutler hade en otroligt bra fjärde kvart med 2 touchdown-passningar. Den första kom när det var  3 minuter kvar på klockan. Han passade bollen till Marquees Wilson och den andra med 18 sekunder kvar till runningbacken Matt Forte. Bears vände och vann matchen med 18-17.

 

Saints vs Eagles
Eagles fick äntligen sitt anfall att fungera denna kväll. Sam Bradford passade för 333 yards och 2 touchdowns, både Ryan Matthews och Demarco Murray sprang in 1 touchdown var. Drew Brees hade tyvärr 3 turnovers som förvandlades till poäng för Eagles. Eagles vann matchen med 17-39.

 

Jaguars vs Buccaneers
Buccaneers rookie qb gjorde sin sämsta match hittills som proffs men laget lyckades ändå vinna. Runningbacken Doug Martin sprang för 123 yards och 3 touchdowns. Jaguars qb Blake Bortles passade för 303 yards och hela 4 touchdowns men laget förlorade trots det med 31-38.

 

Bills vs Titans
Bills låg under med 10 poäng långt in i tredje kvarten och gjorde inget bra anfallsspel tills quarterbacken Tyrod Taylor sprang med bollen 22 yards in till endzone. Senare in i matchen gjorde han en touchdown passning till Chris Hogan. Stephon Gilmore tog en interception med 1:30 kvar i fjärde kvarten och säkrade vinsten för sitt lag. Bills vann matchen med 14-13.

 

Cardinals vs Lions
Lions är det enda laget som fortfarande är utan en enda vinst såhär långt. Matthew Stafford och Lions anfall hade en jättetuff natt mot Cardinals försvar som hade en del interceptions. Carson Palmer passade för 161 yards och 13 touchdowns. Matchen slutade 42-17 till Cardinals.

 

Patriots vs Cowboys
Cowboys började matchen bra defensivt och hade 5 quarterback sacks vid halvlek men det räckte tyvärr inte långt. Deras anfall gjorde inte mycket och Patriots gjorde det Patriots gör, vilket är att vinna. Tom Brady hade 2 touchdown-passningar och en som han själv sprang in på en så kallad quarterback sneak. Matchen slutade 30-6 och Patriots visar fortsatt styrka.

 

Broncos vs Raiders
Broncos qb Peyton Manning verkar inte vara sig själv här i början av säsongen. Peyton och hans anfall gjorde inga touchdowns på hela matchen, andra gången hittills på denna säsong. Derek Carr och Raiders anfall på andra sidan hade en lite bättre dag på jobbet men Carr kastade en så kallad pick 6 sent inne på fjärde kvarten och det var så Broncos vann matchen. Matchen slutade 16-10.

 

Steelers vs Chargers
Steelers anfall hade väldigt svårt för att förflytta bollen och göra poäng. Mike Vick som ersätter Ben Roethlisberger för andra veckan i rad, hade det tufft fram till fjärde kvarten när han hade en touchdown-passning och en bra drive som ledde till ett springspel av Leveon Bell för en touchdown. Steelers vann matchen med 24-20 med Bells touchdown när tiden rann ut.

 

 

//Patrick Sserwadda

 Publicerat:
RedaktionenNULL