Omgång 6 bjöd på några riktiga skrällar och kampen fortsätter…


Vissa lag har vunnit samtliga omgångar hittills.

 

Falcons vs Saints
Falcons åkte på sin första förlust för säsongen på Thursday Night Football mot Saints. Atlanta sköt sig själva i foten ganska mycket under denna match genom att fumbla bollen tre gånger under hela matchen, varav två var vid deras egen 20 yards-linje. Drew Brees gjorde en otroligt bra match med 312 yards och en touchdown-passning och inga turnovers. Mark Ingram sprang in två touchdowns och Saints vann matchen med 21-31.

 

Bengals vs Bills
Bengals gick in till denna match 5-0 och ett skadedrabbat Bills hade inte så mycket att sätta emot. I tredje kvarten gjorde Bengals hela 14 poäng medans de höll Bills till noll, det var då de drog ifrån med en 34-14 ledning. Bills gav cok aldrig upp och lyckades göra en touchdown i fjärde kvarten men det var tyvärr för lite och försent. Bengals vann matchen med 34-21 och är nu 6-0 .

 

Broncos vs Browns
Att Peyton Manning inte är sig är ingen hemlighet för någon som har följt honom under de senaste tio åren. Peyton och hela Broncos anfall har det väldigt kämpigt just nu och producerar väldigt få poäng. Broncos lever på sitt försvar som har gjort en hel del poäng och håller dem kvar i matcherna. Peyton kastade hela tre interceptions mot Browns men han hade en riktigt bra drive i övertid som tog dem ner till Browns planhalva och chansen att sparka en 34 yard fieldgoal. Broncos lyckades vinna matchen med 26-23 och är också 6-0, men inte på grund av Peytons spel utan försvaret.

 

Bears vs Lions
Lions var det enda laget som var utan en vinst såhär långt in i säsongen men så var inte fallet efter denna sjukt jämna match. Lions WR Calvin ”megatron” Johnson fångade en touchdown med 21 sekunder kvar i fjärde kvarten för att utjämna till 34 lika. Matt Prater, Lions kicker sparkade den vinnande field-goalen med 2:29 kvar i övertid och vann matchen för sitt lag med 34-37.

 

Texans vs Jaguars
Texans quarterback för kvällen Brian Hoyer gjorde hela tre  touchdown-passningar på third down varav två av dem till DeAndre Hopkins och en till Arian Foster. Jaguars gjorde några bra drives men turnovers kostade dem matchen, interceptions för att vara mer exakt. Texans safety Andre Hal gjorde två interceptions och en ledde till en så kallad pick 6. Texans tog hem vinsten med 31-20.

 

Chiefs vs Vikings
Saker och ting ser inte ljust ut för Chiefs anfall som redan hade det svårt med den nu skadade runningback Jamaal Charles. Chiefs hölls till 0 poäng fram till halvvägs genom fjärde kvarten då de gjorde en touchdown men Vikings spelade tillräckligt bra och såg till att vinna matchen med 10-16.

 

Redskins vs Jets
Matchen stod och vägde vid halvlek men Jets drog ifrån i tredje kvarten med 17 poäng medans Redskins hölls till 0 poäng hela kvarten. Jets quarterback Ryan Fitzpatrick gjorde två touchdown-passningar och sprang för ytterligare en. Redskins förlorade matchen med 20-34.

 

Cardinals vs Steelers
Cardinals inledde matchen väldigt bra och hade i stort sett kontroll hela första halvlek och gick till paus med en 10-3 ledning. Steelers starting quarterback i just denna match, Mike Vick skadade sig i tredje kvarten och blev utbytt,  i hans plats kom nu tredje quarterbacken Landry Jones. Steelers försvar höll Cardinals anfall till baratre poäng hela andra halvlek, medans Landry Jones gjorde 2 touchdown-passningar. Den sista blev den viktigaste då den kom väldigt sent in i fjärde kvarten efter att Carson Palmer kastat en interception. Steeler vann matchen med 13-25 och visade att de är att räkna med trots att de saknar sin starting quarterback Ben Roethlisberger.

 

Dolphins vs Titans
Efter att ha sparkat sin före detta tränare bröt Dolphins sin förlustsvit mot Titans. Dolphins försvar hade en riktigt bra dag på jobbet då de gjorde sex sacks och två interceptions och höll Titans till en touchdown. Titans starting quarterback Marcus Mariota skadade sig tyvärr och blev ersatt av Zach Mettenberger i fjärde kvarten. Dolphins nya headcoach Dan Campbell vann sin första match med hela 38-10.

 

Panthers vs Seahawks
Seahawks kollapsade återigen i fjärde kvarten och nu börjar man undra om försvaret är sig likt. Panthers låg under 14-23 när fjärde kvarten startade men Cam Newton var som en ny quarterback och ledde sitt lag på två drives för touchdowns. Kombinationen av Cam Newton och försvaret såg till att Panthers vann matchen med 27-23 och laget har fortfarande inte förlorat en enda match denna säsong.

 

Chargers vs Packers
Packers började matchen riktigt starkt med två touchdowns i första kvarten och det såg ut som att de skulle dra ifrån men Chargers gav sig inte så lätt. Matchen vanns de sista sekunderna av Packers försvar genom en goal line stand med 15 sekunder kvar i fjärde kvarten. Chargers quarterback Phillip Rivers passade för 503 yards och två touchdowns men trots det så förlorade hans lag med 20-27. Packers har nu alltså vunnit alla sina matcher hittills.

 

Ravens vs 49ers
49ers är ett av de lagen som har haft det kämpigt hittills såhär långt, men de bröt sin förlustsvit mot Ravens. Ravens quarterback kastade två interceptions och laget kunde inte återhämta sig från dessa. 49ers vann matchen med 20-25.

 

Patriots vs Colts
Det här är matchen alla som hört om Deflegate ville se, då alla var övertygade om att Patriots skulle krossa Colts på grund av anklagelserna men så blev det inte. Visst vann Patriots ganska lätt men man hade hoppats på lite högre siffror än vad det blev. Tom Brady gjorde tre touchdowns och passade för 312 yards. Colts tog till desperata åtgärder genom att försöka med ett trickspel istället för en vanlig punt men som misslyckades totalt. Patriots vann matchen med 34-27.

 

Giants vs Eagles
Det här var en väldigt viktig match för båda lagen,  vinst betydde ledning i NFC East för det vinnande laget. Matchen i sig var inte alls så underhållande som man skulle kunna tro då det var många ”dumma” turnovers och flaggor. Eagles vann matchen till slut med 7-27 tack var det Demarco Murray och deras försvar.

 

//Patrick Sserwadda

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL