image2
LeBron James tar Cleveland ett steg närmare final


Det krävdes en trettonde triple-double i James slutspelskarriär, för Cleveland att ta hem vinsten på hemmaplan.

 

 

Efter att ha vunnit båda sina matcher på bortaplan var det nu dags för Cavaliers att bege sig tillbaka till Cleveland och ta emot Atlanta Hawks på hemmaplan. Hawks var nu desperata efter en vinst, med tanke på att inget lag tidigare har återhämtat sig från ett 3-0 underläge. Eftersom att Kyrie Irving fortfarande är skadad och Kevin Love inte kan spela igen förrän nästa år så fick LeBron ta sig an utmaningen att leda sitt lag helt själv. Och han klarade den utmaningen galant, James stod för 37 poäng, 18 returer och 13 assister.

 

 

James var minst sagt överallt på plan och alldeles för mycket för Hawks att hantera, matchen var jämn och den gick till och med till övertid. Men tack vare LeBrons dominans och förmåga att få alla sina lagkamrater inblandade i spelet så kunde Cleveland ännu en gång chocka sitt motstånd. Cavaliers är nu en match ifrån att ta sig till NBA-finals. Något Cleveland-fansen inte har fått uppleva sen 2007, då LeBron James åkte ut mot Tim Duncan och San Antonio Spurs.

 

 

Matchens höjdpunkt: LeBron James driver bollen med vänster hand in i Hawks försvar och dunkar den över Kent Bazemore och Mike Muscala.

 

 

 

 

 

 

//Artin HojatPublicerat:
RedaktionenNULL