LeBron James och Cleveland Cavaliers fick sin tredje raka seger mot Chicago! – se video!


 

Derrick Rose och Chicago Bulls besökte Cleveland i Quicken Loans Arena. Vad som väntades bli en episk duell mellan de lagen blev istället en stabil vinst för Cleveland då alla spelare i Cavaliers bidrog till vinsten.

 

 

Cleveland Cavaliers har den här säsongen haft otroligt svårt att finna någon form av lagkemi, spelares egon har kraschat laget och de ifrågasatte coach David Blatts metoder allt mer. Dock verkar det här ha vänt för Cavaliers som har börjat klicka mer. Efter ett besök på andra sidan kusten besegrade de både Lakers och Clippers, och istället för att träna bestämde sig coach David Blatt att Cavaliers skulle gå och bowla för att stärka lagkemin. I natt fick de spela mot ett tufft motstånd med en stark defensiv i Chicago Bulls. Men för första gången på hela säsongen spelade Cleveland Cavaliers med en bra lagsammanhållning och de lyckades bryta ner Chicago Bulls försvar. Chicago var för den delen inte så effektiva i natt på den offensiva planhalvan. De lyckades inte göra poäng och så fort det gick sämre tappade de sin intensitet, något som tidigare varit deras identitet. Derrick Rose var frustrerad och sa det här om sitt lag efter matchen:

 

 

“Everybody has to be on the same page, until then we’re going to continue to get our ass kicked. We’re not communicating while we’re on the floor to one another…We’ve got to give a better effort. It seems like whe are not even competing. Its ******* irritating!”

 

LeBron James var nöjd med kvällens laginsats och tog hem titeln matchens spelare med 26 poäng och fem returer.

 

LeBron James highlights

 

 

 

Matchens highlights

 

 

//Artin Hojat

 Publicerat:
RedaktionenNULL