LeBron James med ännu en monsterprestation mot Warriors – se video!


Cleveland Cavaliers fortsätter att imponera!

 

 

Efter att ha lyckats sno en match på bortaplan låg Cleveland Cavaliers väldigt bra till. Oddsen sa helt klart att Cleveland inte skulle ha någon chans mot de otroliga Golden State Warriors efter att Kyrie Irving fick en fraktur i knäskålen men omständigheterna har snabbt förändrats. LeBron James visade återigen vägen för sitt lag med 39 poäng, 16 returer och 11 assister i match nummer två. Det blandat med en väldigt dålig match ifrån Stephen Curry resulterade i att Cleveland lyckades ta hemmaplans-fördelen ifrån Golden State. Vinsten var också den första i Cleveland Cavaliers slutspelshistoria.

 

 

Match nummer tre var inatt på Clevelands hemmaplan. De uppspelta Cleveland-fansen var minst sagt stolta över sitt Cavaliers efter att ha lyckats med det otroligt svåra uppdraget att vinna på Oracle Arena. LeBron James och hans lagkamrater satte tonen direkt när matchen började, medan Warriors spelarna hade svårt att komma igång. Med all momentum med sig lyckades Cleveland ta en stark ledning in mot den fjärde perioden. Faktum är att Cleveland lyckades begränsa Golden State till endast 37 poäng i den första halvleken, vilket är den lägsta summan poäng Warriors har gjort i den första halvleken under hela säsongen.

 

I den fjärde perioden lyckades Golden States bänk ta de tillbaka in i matchen. Vilket också verkade sätta igång Currys skytte igen då han satte tre stycken otroligt svåra trepoängare. För en stund verkade Golden State kunna ta matchen till övertid, men efter viktigt försvarsspel ifrån Iman Shumpert och Tristan Thompson samt en trepoängare ifrån LeBron så kunde Cleveland ta en 2-1 ledning.

 

 

LeBron James stod den här gången för 40 poäng, 12 returer och 8 assister. Med ett snitt på 41 poäng per match genom de tre första matcherna så står han lika med Michael Jordan som de spelare som har haft högst poängsnitt i en finalserie i NBA. Vi har aldrig sett LeBron spela såhär bra förut, kan han fortsätta spela såhär de kommande matcherna och bära hem titeln till Cleveland?

 

– Båda gångerna Golden State har gjort mindre än 100 poäng i matcherna, så har det resulterat i en vinst för Cavaliers.
– Stephen Curry gjorde 27 poäng i natt medan hans motpart den omtalade Matthew Dellavadova, lyckades göra ett karriärbästa 20 poäng.

 

 

 

Match nummer fyra är återigen på Clevelands hemmaplan, torsdag natt klockan 03:00 svensk tid.

 

 

 

Se matchens highlights:

 

 

 

//Artin Hojat



Publicerat:
Redaktionen



NULL