Lebron James klar för Los Angeles Lakers – välkomnas av Zlatan


“Now LA has a God and a King!”

 

 

Vad som enligt insatta källor egentligen skulle avslöjas på tisdagen gick redan under natten ut genom basketstjärnans agentur Klutch Sports. Lebron James har skrivit på för Los Angeles Lakers och får ett fyraårskontrakt värt $154 miljoner. Det fjärde året på kontraktet kommer med en spelar-option och är det längsta kontrakt han skrivit sedan han gick till Heat 2010 på ett sexårskontrakt.

 

Den allmänna uppfattningen var att James skulle flyta till L.A för att fortsätta kunna vinna titlar och för att hålla sig nära sin familj, då hans 13-åriga son ska spela för Sierra Canyon High Schools basketlag. Att bo i Los Angeles innebär också att han lättare kan upprätthålla arbete med produktionsbolaget SpringHill Entertainment, som han äger tillsammans med Maverick Carter. SpringHill ligger bland annat bakom Starz-serien “Survivor’s Remorse” och håller för närvarande på med nyversioner av filmer som “House Party” och “Space Jam”.

 

Nyheten mottas väl av många profiler inom sport- och musikvärlden, däribland vår egna Zlatan Ibrahimovic som via Instagram låter hälsa: “Now LA has a God and a King! Zlatan welcomes @kingjames”.

 

 

Now LA has a God and a King! Zlatan welcomes @kingjames

Ett inlägg delat av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

 

 

 

 

I’m just gone leave this right here. #LAbronJames #WelcomeToLosAngeles 🙌🏾

Ett inlägg delat av The Game (@losangelesconfidential)

 

 

 

 

Nyheten har också mötts av en rad memes, i vanlig internet-anda.

 

 

😂😂

Ett inlägg delat av Daquan Gesese (@daquan)

 

 

💀

Ett inlägg delat av Daquan Gesese (@daquan)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL