Kyrie Irving med 57 poäng mot mästarna San Antonio Spurs – se video!


Sätter rekordet för mest poäng på San Antonio Spurs hemmaplan.

 

 

Kyrie Irving blir bara bättre och bättre och med LeBron James som mentor kan det bara gå framåt för den 22 årige guarden. Det här mötet mellan San Antonio och Cleveland Cavaliers skulle komma att bli otroligt, det visste vi redan innan matchen började. LeBron James möter återigen de som har slagit ut honom ur NBA-finalen två gånger om, San Antonio Spurs. Efter den dominans och det fantastiska lagspel San Antonio Spurs visade i finalen har de inte varit lika effektiva den här säsongen, mycket på grund av skador till lagets nyckelspelare. Men inför den här matchen var nästan alla spelare i båda lagen fullt friska och det väntades bli ett otroligt spännande möte. Matchen var jämn till att börja med då båda lagen var heta, det syntes att veteranerna Tony Parker och Tim Duncan var redo att ta sig an LeBron James igen. Det de inte hade räknat med var en explosion från Kyrie Irving som i den fjärde perioden tog tillbaka Cavaliers i matchen tillsammans med LeBron James. Kyrie Irving som tidigare i år hade spelat mot San Antonio Spurs på Cleveland Cavaliers hemmaplan talade då om att han verkligen kände att det var en slutspelsmatch. Den här gången var han redo för en slutspels-liknande match då det inte gick att stoppa honom alls. Irving hade hela 57 poäng mot de regerande mästarna, för att inte nämna den mirakulösa trepoängaren för att skicka matchen i övertid. Det verkade som om Kyrie Irving inte kunde göra fel med sina fantastiska dribblingar och sin pricksäkerhet.

 

 

I övertid fortsatte Irving sin dominans och gjorde elva poäng till. En tuff trepoängare från LeBron James med under en minut kvar gjorde att Cavaliers tog hem vinsten efter troligtvis årets bästa match hittills. San Antonio Spurs gjorde en mycket bra match ifrån sig, spelare som Kawhi Leonard och Danny Green gjorde att Spurs hela tiden var med i matchen. Men i slutet var det för mycket LeBron James och Kyrie Irving. Det här är den andra matchen som Irving når mer än 50 poäng den här säsongen, de 57 poäng han gjorde inatt var inte bara säsongens högsta av någon spelare i ligan men det var även ett rekord för mest gjorda poäng av en motståndare på San Antonios hemmaplan. LeBron var inte mycket sämre själv med 31 poäng, 7 assister och 5 returer.

 

Tony Parker gjorde 31 poäng han med, därefter kom Kawhi Leonard med 24 poäng och 9 returer och Danny Green med 24 poäng för San Antonio.

 

 

Se Kyrie Irvings 57 poäng:

 

 

Se LeBron James highlights:

 

 

Matchens highlights:

 

 

//Artin Hojat

 Publicerat:
RedaktionenNULL