62b170dadc4101037e075fe2
Jonas Jerebko klar för NBA-final med Golden State Warriors


“…att nå hit från Sverige är något som jag drömt om sedan jag var liten och sprang omkring i lilla Kinna.”

 

 

Det är nu klart att svenska Jonas Jerebko och hans Golden State Warriors är klara för NBA-final, detta efter att ha besegrat Portland Trail Blazers i fyra raka matcher. Bedriften är historisk på flera sätt, då detta blir femte året i rad som laget tagit sig till final – något som inte hänt sedan Boston Celtic hade sin storhetstid på 50- och 60-talet. Men det är även en historisk bedrift av Jonas själv, som blir den första svensken någonsin att spela en NBA-final. På Instagram skriver han:

 

“Final nästa. Vi är inte klara än. Men att nå hit från Sverige är något som jag drömt om sedan jag var liten och sprang omkring i lilla Kinna. 4 vinster kvar till det ultimata målet! Ingenting är omöjligt om man bara vill!! ???????”

 

 

 

Finalen börjar den 30:e maj där laget ställs mot antingen Milwaukee Bucks eller Toronto Raptors. Passa på att läsa intervju med Jonas Jerebko från Kingsize Magazine #4 2018, där skribenten och basketnörden Artin Hojat pratar med Jerebko om karriären, skadorna och just att komma till stjärnlaget Golden State Warriors.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL