Idag lanserar vi ”For the love of the game”!


En ny NFL-podcast med experterna Peter ”Skåne” Larsson från NFL-Podden och Matthias Sjödin från Kingsize.

 

“For the love of the game” sponsras av Betsafe och är en kärleksförklaring till NFL och vi vill genom att bjuda in kända svenskar lyfta sporten i Sverige – först ut är fotbollsproffset Ola Toivonen.

 

Trots få svenska utövare är NFL en av de snabbast växande sporterna i landet. Under ett halvår kommer Peter ”Skåne” Larsson, tillsammans med Kingsize Magazines egna Matthias Sjödin som bisittare, bjuda in gäster och diskutera kärleken till spelet och vad som gör NFL till världens mest intressanta sport.

 

”Vi vill berätta om vår kärlek till sporten och få lyssnarna att förstå att man inte behöver vara expert eller kunna alla regler och spelare osv utan alla har börjat någonstans”, säger Matthias Sjödin.

 

I första avsnittet får vi möta fotbollsstjärnan Ola Toivonen som bland annat berättar om sin kärlek till sporten – och hur den startade.

 

”Jag spelade i Örgryte och varje morgon efter träningen drog man till Ica och köpte lite choklad, cola och kanelbullar. Man satt med datorn, sen helt plötsligt dök det upp en amerikansk fotbollsmatch från helgen. Sen började man kolla och blev mer och mer insatt. I dag tittar jag mer på NFL än på vanlig fotboll,” säger Toivonen i premiäravsnittet.

 

NFL har han följt oavsett om han spelat i Malmö FF, PSV Eindhoven, Rennes eller Sunderland.

 

Vi kommer släppa nya avsnitt varje månad med härliga nya gäster !

 

Allt kommer ligga uppe för att lyssnas på  iTunes, Soundcloud och Kingsizemagazine.se.

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL