For the love of the game med Richard Herrey


NFL-podden ”For the Love of the Game” får besök av musikartisten och radioprataren Richard Herrey. I det tredje avsnittet berättar Herrey om hur kärleken till NFL uppstod under sin tid i USA.

 

 

Richard Herrey slog igenom 1984 då han och brorsorna vann Melodifestivalen. När han flyttade till USA för studier under början av 80-talet fann han NFL och college-ligorna. Nu gästar han NFL-podden där han berättar om sina favoritögonblick i NFL och varför han älskar amerikansk fotboll.

 

– Har man grepp om spelet och följt det under flera år så uppskattar man alla smådetaljerna. Jag gillar vanlig fotboll, men det är mycket roligare att kolla på en amerikansk fotbollsmatch där det händer mycket mer, säger Richard Herrey.

 

I podden berättar Herrey också om sin restaurangsatsning och hur han lyckats få igenom en alldeles eget NFL-tillställning – ”Sunday night football” på Hard Rock Café.

 

När det drar ihop sig till frågesport i ”NFL-Trivial Pursuit” visar Herrey prov på imponerade kunskaper. Av åtta möjliga rätt lyckas Herrey sätta sju korrekta svar. På frågan om vilka som vinner årets Super Bowl sätter Herrey sina pengar på ”Bradys gäng” – New England Patriots.

 

Trots få svenska utövare är NFL en av de snabbast växande sporterna i landet. I NFL-podden, som görs i samarbete mellan Betsafe och Kingsize Magazine, bjuder programledaren Peter ”Skåne” Larsson och bisittaren Matthias Sjödin in gäster för att diskutera kärleken till spelet och vad som gör NFL till världens mest intressanta sport.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL