I mars och april så spelas slutspelen i collegebasket-serien, NCAA. Turneringen som även kallas för “March Madness” är otroligt populär i hela Nordamerika och det är de 64 bästa skolorna som får delta. Det är så populärt att till och med självaste presidenten ger sig in i gissnings-leken om vilken skola som vinner turneringen. Många kändisar hejar passionerat på sina favoritlag och skolor, bland annat så har vi flera år i rad sett Drake på “Final-Four” matcherna hejandes på sitt Kentucky Wildcats. Förra året fick vi till och med se Drake värma upp med laget. Kentucky, ett lag lett utav den kände coachen John Calipari har varit kända för att år efter år lyckas ta sig till just March Madness. Förra året åkte de ut i finalen mot Connecticut Huskies och i år var de en av de skolor som lyckades ta sig till “Final Four” eller med andra ord semifinalen.

Drake som är ett stort Kentucky Wildcats fan slog vad med ingen mindre än sin gode vän The Game. Kentucky skulle i helgen spela i semifinalen mot Wisconsin Badgers. Inför mötet slog Drake kaxigt vad med The Game om att Kentucky skulle vinna, 6000 dollar stod på spel. Matchen resulterade i en skräll då Wisconsin slog de populära Kentucky Wildcats 71-64.

The Game skröt lite om vinsten med att skämta om Drakes titel på sitt senaste mixtape-släpp, på sin Instagram sida lade han upp en bild på ett stort W som representerar Wisconsin. Som caption skrev han hashtagen #IfYoureReadingThisItsTooLate, sedan skrev han också att anledningen till att han trodde på Wisconsins var för att de bär röda färger. Något som han förmodligen kopplar till sin påstådde association med ett gäng i Los Angeles.

Drake svarade med en bild på en University of Kentucky Basketboll och de pengarna han nu är skyldig The Game. Som caption på bilden hyllade han sitt Kentucky Wildcats och erkände sitt förlorade vad.