Drake dissar Paul George efter Torontos seger mot Indiana


”I knew you were scared..”

 

 

Inför nattens match mellan i den jämna slutspelsserien mellan Toronto Raptors och Indiana Pacers hade de båda lagen vunnit två matcher var. När knappt tre sekunder återstod av den femte matchen så hade Pacers chansen att ta igen sitt underläge på tre poäng. De fick in bollen till sin stjärnspelare Paul George, som lyckades hitta fram med en passning till en helt öppen medspelare. Skottet satt, dock lite för sent och Pacers förlorade matchen.

 

 

Se sekvensen nedan:

 

 

Drake är ett stort fan av Toronto Raptors, och han gjorde vad han kunde för att störa Indiana-spelarna från sidlinjen under matchen. Förutom att skrika på dem så hånade han även Rodney Stuckey genom att klappa händerna efter att han tappat bollen och ramlat rakt framför Drake.

 

 

Se videoklippen nedan:

Drake wildin’ #ViewsFromTheSideline

Ett filmklipp publicerat av Bleacher Report (@bleacherreport)

 

 

 

Direkt efter matchen postade Drake en bild på Paul George med en tår längs kinden, och med bildtexten – ”3-2…I knew you were scared”. (BILD) Bilden raderades snabbt och ersattes av en bild från sekvensen när Rodney Stuckey ramlade framför Drake.

 

 

#VIEWS

Ett foto publicerat av champagnepapi (@champagnepapi)

 

 

 

Om detta gav tändvätska till Pacers-spelarna får vi se natten till lördag då den sjätte matchen mellan lagen spelas i Indiana. Vid vinst för Indiana spelas den sjunde och avgörande matchen i Toronto söndag natt, då givetvis med Drake vid sidan av planen.

 

 

 

 

// Markus HelinPublicerat:
RedaktionenNULL