DeAndre Jordan med “dunkfest” i Madison Square Garden – se video!


 

 

New York Knicks hemmaplan Madison Square Garden, är vad man kallar för basketens Mecka. Frågar man alla ligans spelare kommer de förmodligen säga att deras favoritarena att spela i är just Madison Square Garden. Det var nu dags för Los Angeles Clippers att ta sig förbi New York och spela mot Knicks. Clippers var ett tag kända för “Lob City” på grund av det atletiska paret Blake Griffin och DeAndre Jordan som i princip under varje match bjöd på otroliga dunkar, serverade av fantastiska passar ifrån Chris Paul.

 

 

Chris Paul och DeAndre Jordan var igång igen och levererade ett flertal alley-oops mot ett av ligans sämre lag i New York Knicks. Knicks kunde inte alls försvara Clippers anfall under hela kvällen och på andra sidan planen så kunde de inte göra poäng mot ett starkt Clippers-försvar. Efter ett flertal förödmjukande dunkar från DeAndre Jordan så vann Clippers matchen 111-80.

 

 

-Chris Paul hade 11 poäng och 16 assister på endast 28 minuter.
-DeAndre Jordan gjorde 14 poäng och plockade ner 10 returer på endast 28 minuter han med, noterbart är även att DeAndre inte missade ett enda skottförsök.

 

 

Se DeAndre Jordans dunkar här:

 

 

 

//Artin HojatPublicerat:
RedaktionenNULL