62429f791c0bfc1aba6ef852
Cavaliers och Warriors avancerar till NBA-final


 

 

Tisdag natt slog Cleveland ut Atlanta, 4-0 i matcher och trots skada till Kyrie Irving så spelade Cleveland Cavaliers bättre än någonsin. För LeBron James blir det här det femte (!) raka året där han tar sig till NBA-final, något som inte har gjorts på över 40 år. LeBron och hans lagkamrater firade vinsten med ett isbad dansandes till “Flick of The Wrist”.

 

 

Stephen Curry och Golden State Warriors slog ut Houston Rockets på hemmaplan, något vi alla förväntade oss att de skulle göra. James Harden spelade en av hans sämre slutspelsmatcher i hans karriär, Harden satte endast 2 av de 12 skott som han tog. Vilket ganska naturligt resulterade i att Rockets åkte ut.

 

Två spelare som tog ett steg fram och såg till att Rockets inte fick en chans att ta sig vidare var Harrison Barnes och Draymond Green. Båda spelarna har varit otroligt duktiga försvarsmässigt i år, likt hela Warriors laget som under säsongen också var ligans bästa försvarsmässigt. LeBron James har ett väldigt ett tufft motstånd att vänta sig i finalen. Men kan Warriors stoppa LeBron James? Kommer Kyrie Irvings knä hålla mot en motståndare som Stephen Curry? Men den viktigaste frågan är egentligen om Cavaliers kan sakta ner Stephen Curry och Warriors fantastiska anfallsspel.

 

 

 

What more can I say!! ##JustSaying @k1irving @imanshumpertthe1st @perk_409

A video posted by JR Smith (@teamswish) on

Still turnt and the tub cold as Hell A video posted by iMan Shumpert (@imanshumpertthe1st) on

 

 

 

 

Så spelas NBA-finalerna 2015:

 

nba-finals-2015-schedule-S

 

 

 

 

//Artin HojatPublicerat:
RedaktionenNULL