I början på denna omgång var det 4 lag utan förlust och nu är det bara 3 som kvarstår.

Browns vs Bengals
Andy Dalton och Bengals bevisade ännu mer denna vecka att de är ett lag att räkna med. Andy Dalton passade för 234 yards och 3 touchdowns,samtliga till tight enden Tyler Eifert som har blommat ut denna säsong. Johnny Manziel startade som QB för Browns, han gjorde en hyfsat bra första halvlek och visade att han kanske borde starta säsongen ut. Browns lyckades inte göra några poäng i andra halvlek, och laget gjorde ynka 32 yards och 2 first downs. Bengals har nu vunnit alla sina matcher och har resultatet 8-0, vilket är första gången i lagets historia. Bengals vann matchen 10-31

Dolphins vs Bills
Dolphins verkar inte bli bättre nu efter förlusten mot Patriots för 2 veckor sen, de verkar blir sämre. Tyrod Taylor och Bills hade bye week förra veckan och verkar ha finslipat lite på sitt offense. Den unge lovande WR Sammy Watkins gjorde sin bästa match hittills som proffs, 168 yards och 1 touchdown, rookie RB Karlos Williams sprang också in 2 touchdowns. Lesean Mccoy som har varit skadebenägen denna säsong gjorde sin bästa match med 112 yards och 1 touchdown. Matchen slutade 17-33 till Bills.

Packers vs Panthers
Panthers verkar ha hittat sitt vinnande koncept, en kombination av Cam Newtons fysik när han springer med bollen och ett sjukt bra defense som leds av Luke Kuechly och Thomas Davis. Packers började inte matchen så bra som man är van vid att se dem, speciellt på offense. Det tog Panthers vara på och hade en 20 poängs ledning vid slutet av första halvlek. Andra halvlek blev en helt annan match. Packers spelade bättre på både defense och offense vilket ledde nästan till en fjärde kvarts comeback, eller ännu en fjärde kvarts kollaps av Panthers, beroende på hur man ser på saken. Thomas Davis gjorde en ytterst viktig interception i slutminuterna av matchen när Packers försökte kvittera och därmed säkrade vinsten för sitt lag med 29-37.

Rams vs Vikings
Adrian Peterson ser mer ut som sitt gamla jag för varje vecka som går, han sprang för 125 yards och 1 touchdown och hjälpte sitt lag rejält när man förlorade sin Qb Teddy Bridgewater då han fick en hjärnskakning. Todd Gurley som jämförs med bl a Adrian Peterson gjorde en helt ok match där han sprang för 89 yards och 1 touchdown, men tyvärr räckte det inte. Vikings vann matchen på övertid efter att Adrian Peterson hade sprungit med bollen otroligt bra och satt sitt lag i så bra field position att de kunde sparka en 40 yards fieldgoal för att vinna matchen. Vikings vann matchen 18-21.

Redskins vs Patriots
Den här matchen var redan över innan första kvarten ens var slut. 10 minuter in i matchen så gjorde Patriots gjort 2 touchdowns och Redskins hade bara haft ett enda offensivt spel. Legarrette Blount sprang med bollen 29 gånger och fick ihop hela 129 yards, Tom Brady passade för 299 yards och 2 touchdowns och Patriots vann matchen väldigt enkelt. Matchen slutade 10-27.

Titans vs Saints
Det här var Titans rookie QB Marcus Mariota’s första match efter sin knäskada som har gjort att han har missat 2 veckor. Saints vann en shootout förra veckan men hade det lite svårare denna kväll. De ledde med 10-21, men kunde inte stoppa Titans offense. Titans gjorde 11 poäng i andra halvlek och tvingade matchen till övertid där man vann matchen med en touchdown passning från Mariota till tight enden Antony Fasano. Sains förlorade matchen 34-28.

Jaguars vs Jets
Jets QB Ryan Fitzpatrick spelade med en skadad tumme men det stoppade honom inte från att göra 2 touchdown passningar. Chris Ivory sprang för ytterligare 2 touchdowns och ledde sitt lag till vinst i en inte så välspelad match. Blake Bortles kastade en interception med lite över 2 minuter kvar i fjärde kvarten och laget kunde inte återhämta sig från det. Jets vann matchen med 23-28.

Raiders vs Steelers
Raiders har verkligen visat denna säsong att de inte är det laget vi har sett de senaste åren. Derek Carr är nog en av de bättre unga Qbs i ligan utan tvekan och rookie receivern Amari Cooper har inte varit så dålig han heller. Carr passade för 301 yards och 4 touchdowns men det räckte inte mot ett Steelers som förlorade sin Qb Ben Roethlisberger som skadades precis efter att han kommit tillbaka från en annan skada. Landry Jones hittade Antonio Brown i en 57 yards passning och satte sitt lag i bra läge för en matchvinnande field goal. Antonio Brown slog rekordet i Steelers då han hade hela 284 yards på 17 mottagningar. Matchen slutade 35-38 till Steelers.

Falcons vs 49ers
49ers bänkade sin starting Qb Colin Kaepernick för Blaine Gabbert och det verkade löna sig då laget fick med sig en vinst. Falcons är ett av de lagen som började säsongen bättre än andra men de verkar bara ha blivit sämre med tiden. Blaine Gabbert gjorde 2 touchdown passningar och 49ers defense var bra mot ett skadedrabbat falcons. Matchen slutade 16-17.

Giants vs Buccaneers
En kombination av Eli Mannings 2 touchdown passningar och Josh Browns 4 field goals samt en hyfsat bra insats från defense resulterade i att Giants vann den här matchen. Buccaneers gjorde inte så mycket offensivt som gick deras väg men lyckades ändå skrapa ihop 18 poäng. Giants vann matchen med 32-18

Broncos vs Colts
Colts sparkade sin offensiv-koordinator och det gav effekt direkt, Andrew Luck och anfallet såg mycket bättre ut denna matchen än vad de har gjort hittills och det mot ett väldigt bra Broncos defense. Broncos verkade inte kunna göra så mycket på offense under hela första halvlek. Peyton Manning och hans offense lyckades dock prestera mycket bättre i andra halvlek och lyckades göra 17 poäng mot Colts 10 men det var för lite och försent. Colts bröt sin 3 matchers förlustsvit och vann med 24-27.

Eagles vs Cowboys
Det här är en riktig rivalitets-match och dessa två lag hatar varandra innerligt. Eagles började säsongen jättedåligt pga att deras offense inte kunde göra några poäng och deras defense hade det tufft att stoppa folk från att göra poäng på dem. Cowboys säsong gick bra tills både Dez Bryant och Tony Romo skadades . Det här var Dez Bryants andra match tillbaka från sin fotskada men han ser inte helt hundra ut och det märktes. Matchen avgjordes i övertid med en passning från Sam Bradford till Jordan Matthews till en touchdown. Eagles vann matchen med 33-27. Värt att tillägga är även att Cowboys har förlorat varenda match sen Tony Romo skadade sig.

Bears vs Chargers
Bears kanske bästa spelare RB Matt Forte är skadad och spelade inte denna matchen, men det stoppade inte laget från att ta sin första vinst på de 3 senaste matcherna. Jay Cutler ledde sitt lag i en otroligt bra drive i fjärde kvarten för att vinna matchen med 22-19.

Bengals, Patriots och Panthers kvarstår som de enda lagen som är fortfarande utan förlust hittills. Även om både Bengals och Patriots hade ganska enkla motståndare i denna omgång så visar de fortsatt styrka och bra fotboll med minimala misstag