adidas slår upp dörrarna för adidas Creator Studio i Stockholm


 

 

I dag öppnar adidas en kreativ mötesplats i Stockholm som är rotad i sport; adidas Creator Studio. Denna plats kommer dels att vara ett hem åt adidas populära löparcommunity adidas Runners samt innefatta en helt ny träningsstudio med en rad variation av klasser, allt ifrån yoga till funktionell styrketräning och boxning. Studion har även två omklädningsrum, förvaringskåp och en social umgängesyta där man kan sitta kvar och jobba innan eller efter passen. Förutom träning som står i fokus i den nya lokalen kommer ytan även att vara en levande och kreativ mötesplats där allt ifrån artistuppträdanden, föreläsningar, modevisningar eller fotbollskvällar kan arrangeras. Dessutom öppnar adidas upp en helt ny showroom-yta för media, artister och influencers för att komma närmare sitt nätverk och sina kontakter. Precis som adidas Runners pass så kommer studions träningsklasser också att vara gratis och välkomnar alla att delta oavsett nivå på sin träning. Anna Ingemanson nordisk varumärkeschef på adidas säger i ett pressmeddelande:

 

“adidas värdegrund ”Through sport we have the power to change life” och visionen om att öppna upp varumärket och låta det tolkas av andra har varit två grundpelare i utformandet av studion. Studion är därför skapad och inredd med naturliga och flexibla möbler och materialval som lätt går att anpassa efter vad som står på agendan”

 

 

Den nya studion är belägen på Sveavägen 21 strax under adidas Concept Store, med ingången på tunnelbaneplan. Se öppettider, klasser och events  via bit.ly/adidascreatorstudio

 

 

Adidas Creator Studio from Diktator on Vimeo.Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL