62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Sebastian Stakset fortsatt på plats vid den ukrainska gränsen: “Idag blev två modiga hjältar mördade…”


Fortsätter att informera om läget och uppmuntrar folk att skänka pengar.

 

 

Sebastian Stakset är fortsatt på plats i Polen vid den ukrainska gränsen, efter att ha anlänt i förra veckan och gett en update via sociala medier. Häromdagen informerade han om ett samarbete med heartsofevangelism.com och kristnalakare.se som hjälper till att organisera hjälpinsatser, främst i form av sjukvårdsmaterial utifrån beställningslistor från läkare i Ukraina.

 

I ett nytt inlägg igår söndag berättar han mer om läget i landet och fortsätter uppmuntra folk att skänka pengar. I texten framgår också att två personer som Stakset av allt att döma haft att göra med vid gränsen har dött, i ett scenario som låter mins sagt hemskt…

“Hjälp oss hjälpa! Vi är på plats, mobiliserar och kämpar på med dom lokala krafterna. Hjälpen kommer hela vägen in i Ukraina för de som stannar kvar och hjälpen hjälper Ukrainare till trygghet som lämnar landet. Idag blev två modiga hjältar mördade när dom var på väg att rädda en bunker full av föräldralösa barn. Imorgon kör vi in mat till 120 föräldralösa barn i en annan bunker, samt så jobbar vi fram en dieselgenerator då de stängt av strömmen. Ännu en lastbil full med förnödenheter är på väg från Sverige. Vi jobbar utifrån beställningslistor inifrån Ukraina. Det är ett extremt stort behov”, skriver Stakset.

 

Se båda inläggen nedan.

 

 

 

 

 

 

Foto: Instagram/@sebastianstakset85

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL