Polisen går ut med bild på misstänkt efter musikvideo-skjutning


 

 

I mitten av december kom rapporter om att en kvinna skottskadats i samband med en musikvideo-inspelning ute på Värmdö. De första uppgifterna avslöjade att en svensk rappare var involverad i händelsen och senare gick TV3-programmet “Efterlyst” ut och namngav Dizzy. Nu tar Polisen det ett steg längre och går ut med en bild på den person som misstänks ha hållit i vapnet.

 

“Vi har gått bet på att internt identifiera den här personen, och vi är oerhört angelägna att få prata med honom. Vi vill verkligen reda ut vad som hände vid tillfället. Det som hände var allvarligt, men det kunde ha slutat så mycket värre”, säger kriminalinspektör Lars Sandgren vid polisen i Nacka till Aftonbladet.

 

“Det bästa är om den här personen själv går in och anmäler sig på närmaste polisstation. Annars vill vi gärna få in tips om vem personen är”, fortsätter han.

 

Musikvideon spelades in på Ingarö i Stockholms skärgård under natten mellan den 7:e och 8:e december och ett skott ska av misstag ha avlossats och träffat den kvinna som filmade videon i armen. Hon dumpades senare vid en ambulans och polisen ska senare ha fått tag på videomaterialet som nu ligger till grund för misstanken och bilden på personen som jagas.

 

Rapparen Dizzy ska tidigare ha varit misstänkt och blivit förhörd, men inte frihetsberövats.

 

Foto: Pexels / Polisen

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL