Yo Gotti och hans familj har under helgen drabbats av det dödliga skjutvapenvåldet i USA. Rapparens storebror Big Jook, vars riktiga namn var Anthony Mims, har gått bort efter en skjutning under lördagseftermiddagen. 

Big Jook ska ha haft en nära relation till sin kända bror och var även väldigt involverad i Gottis skivbolag, Collective Music Group (CMG).

Enligt Fox 13 tillkallades polis till en skjutning utanför en restaurang i Memphis runt fyra-tiden. Väl på plats upptäcktes det att två män blivit skjutna, varav en var rapparen Yo Gottis äldre bror Big Jook. Big Jook fördes efter skjutningen till St Francis sjukhus men förklarades senare död. Den andra oidentifierade personen fördes också till sjukhus och är fortfarande i kritiskt tillstånd. Ingen misstänkt har gripits.

Enligt TMZ skedde skjutning efter att rapparens äldre bror medverkat på en begravning för en vän som han tidigare sörjt på sociala medier.

Det är fortfarande oklart om Yo Gotti själv var närvarande vid tidpunkten för skjutningen. Han har heller inte kommenterat händelsen offentligt.

Även om ingen gripits ännu har folk börjat spekulera på sociala medier kring huruvida man tror att skjutningen kan vara kopplat till mordet på Young Dolph år 2021.

Foto: CMG / Interscope