62b170dadc4101037e075fe2
Brooklyn-rapparen Casanova erkänner sig skyldig till narkotika- och utpressningsbrott 

 

Rapparen Casonova, som suttit fängslad sedan han överlämnade sig själv till FBI 2020, har nu erkänt sig skyldig till en rad brott i sitt RICO-åtal. Brotten varierar från federala narkotikabrott, rån och vapeninnehav som en del av hans påstådda ledarskap för gänget Untouchable Gorilla Stone Nation Bloods Gang.

 

Brooklyn-rapparen är den 13:e personen att erkänna sig skyldig i det omfattande åtalet mot UGSNB-gänget, enligt ABC7. Som en del av en “plea deal”, det vill säga en överenskommelse med åklagarsidan, erkänner nu rapparen att han deltog i en skjutning i Florida 2020, ett rån i New York 2018 och att ha transporterat och sålt runt 100 kilo marijuana.

 

Rapparen häktades misstänkte för mord i november 2020 och har sedan december samma år suttit i Westchester County Jail. I februari gav han en update till sina fans via Instagram, där han berättade att han suttit i isoleringscell i en månad.

 

 

 

 

Casanova väntas få sin slutgiltiga dom i december månad. Han riskerar minst fem år i fängelse och som mest ett straff på 60 år.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL