Ända sedan Xbox kom och Forzamotorsport med banor i Sthlm släpptes har jag vart Forzafan.

Tycker dock de tappat de senaste åren så var ju inte super entusiastisk över Horizon 2 koden då den dök upp MEN!

Horizon 2 till Xbox One är en bazooka bland knallpulver pistoler, så fruktansvärt snyggt med en rolig story (än om helt snodd av Gumball) en ocean av bilar och möjligheter att utforska, utmana eller bara leka.

Du skall köra och vinna så många Championship du kan för att ta dig till horizon finalen. Det finns allt från rally till snabbaste trackrace Championships.  en riktigt tung feature är att alla sko kör i spelet är drivatars av varandra så kör du bra blir du högt rankad och dina polare kan helt plötsligt möta din bil som en motståndare i något race utan att det är du som är online och kör utan det är din “ghost/drivatar”

På vägen till de olika tävlingarna inns massa roliga och svåra sidouppdrag och man börjar på franska sydkusten och kör in i Italien och med betoning på köra, mellan varje race kör du nämligen  till näst race eller stad.
Kan vara en 15 riktiga minuters körning.

Allt handlar i grund och botten om att vinna race, tjäna pengar och skaffa koolaste bilarna och det är det enda som behövs i ett bilspel!

Fantastiskt körkänsla i spelet i alla typer av bilar och grafiken är så förbannat bra gjord och landskapen är breathtaking.

Spelet är stort och utmaningarna många så grym livslängd !

betyg_5
image