62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Två händelserika dagar i dag 4 av 6 i årets gruppspel av Champions League


 

 

Den årliga upplagan av Champions League brukar alltid bjuda på rejält spännande matcher och sammandrabbningar mellan europas bästa lag. Gruppspelet har under årets upplaga varit väldigt fartfyllt och händelserikt, något som även blev fallet i matchdag 4 av 6. Här fick vi se storlag mötas, storlag som möter lite mindre lag och som både vann och förlorade, samt att vi fick se skrällar sätta käppar i hjulen för de regerande engelska mästarna Liverpool.

 

Hos denna webbplats får du möjlighet att få bonuskoder till spelsajter där du kan satsa lite på dessa spännande matcher!

 

 

Matchdag 4 av 6 blev intressanta av många olika anledningar

 

Den fjärde matchdagen i gruppspelet bjöd på många riktigt intressanta matcher, varav vissa utspelade sig ungefär som man kunde ha förväntat sig, medan andra slutade i skräll. Vi har valt ut de 3 matcherna som vi tyckte var bästa den här matchdagen:

 

  1. Liverpool mot Atalanta slutar med förlust med 0-2 för Liverpool

 

Att Liverpool skulle förlora mot Atalanta hemma på Anfield den 24 november var det nog få som kunde förutspå. Liverpool har sett riktigt farliga ut under ganska länge, samt förväntades att köra över Atalanta för att säkerställa sin ledning i gruppspelet, men verkligheten blev en helt annan. Atalanta spelade starkt redan från början, samt lyckades få in 2 stycken mål för att säkerställa att de har möjlighet att ta sig vidare till åttondelsfinal.

 

  1. Atletico Madrid mot Lokomotiv Moskva slutar i avgjort

 

Atletico Madrid är favoriter att sluta på plats nummer två i Grupp A i årets upplaga av Champions League. Första platsen är redan tagen av Bayern Munchen, men nu återstår ett rejält krig för vilket lag som ska knipa andraplatsen. I och med det oavgjorda resultatet i den här matchen har samtliga lag möjlighet att knipa andraplatsen, vilket kommer resultera i väldigt fartfyllda och roliga matcher i omgång 5 och 6.

 

  1. PSG mot RB Leipzig slutar med vinst för PSG

 

Hur det ska gå i grupp H är det svårt att avgöra. Manchester United har en liten ledning över resterande lag, men PSG, RB Leipzig och Istanbul BB har möjlighet att antingen ta sig till första eller andraplats. Tack vare dessa jämna siffror i gruppspelet kommer det att bli oerhört roligt och spännande matcher att följa i både match 5 och 6.

 

 

 

Det kan gå hur som helst i många av grupperna

Ibland brukar vissa grupper ha tydliga vinnare och förlorare, men årets upplaga av Champions League bjuder på mycket spänning och skrällar. Ska PSG och Manchester United kunna ta sig vidare till åttondelsfinal, eller blir det RB Leipzig som tar platsen från några av dessa giganter? Kommer Liverpool att kunna stanna kvar på förstaplatsen i sin grupp, eller kommer förlusten mot Atalanta sätta käppar i hjulen för de regerande mästarna? Detta kommer bli oerhört spännande att se.

 

 

Denna bonus ger dig ett bra startskott i kassan om du tänker satsa på någon av dessa spännande matcher!

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL