62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Sex otippade kändispar


Ibland tror man knappt sina ögon när man ser ett kändispar. Läs om sex otippade romanser här.

 

 

Vissa kändisar hade man aldrig nånsin trott att man skulle få se tillsammans: Ryan Gosling och Sandra Bullock, Fergie och Justin Timberlake, Ryan Reynolds och Alanis Morissette… Men de sex paren på vår lista är nog ännu mer otippade!

 

 

1. Elon Musk och Grimes

 

Musk-Grimes-S

 

Källa: Neilson Barnard, Getty Images

 

 

Toppar vår lista gör den 46-årige teknikmiljärdären och Tesla-chefen Elon Musk och Grimes, en 30-årig indiemusiker (egentligen heter hon Claire Boucher). De har faktiskt fått ett eget kändisparnamn – “Grusk”. Första gången de visade sig tillsammans offentligt var i maj i år under Met Gala.

 

De träffades första gången på Twitter där de skämtade om “Rokos basilisk” och “Rococo basilisk”. Det förstnämnda är ett tankeexperiment kopplat till artificiell intelligens och det sistnämnda är en karaktär från en av Grimes musikvideor. De flörtade ett tag på Twitter, vilket satte igång spekulationena redan innan de framträdande tillsammans under Met Gala. Sen dess har de synts ihop vid flera publika tillställningar.

 

Men i slutet av augusti 2018 verkade det som om relationen var slut. De har slutat följa varandra på sociala medier som Instagram och Twitter, och med tanke på att de bondade på nätet skulle det kunna betyda att der var dödsstöten för relationen.

 

 

2. Madonna och Michael Jackson/ Vanilla Ice/ Tupac

 

madonna-jackson-s

 

Källa: Getty Images

 

Madonna har kopplats ihop med många män under årens lopp, varav minst tre har varit pop/rap-artister: Michael Jackson, Vanilla Ice och Tupac.

 

Madonna har sagt att hon fick ta första steget för att det skulle bli nåt med Michael Jackson eftersom han var så blyg. Men några pussar ska det I alla fall ha blivit! Vi vet även att de gick på Oscarsgalan 1991 tillsammans – hände alltihop på den dejten eller umgicks de vid flera tillfällen?

 

Popdrottningens relation med rapparen Vanilla Ice (riktiga namn: Robert Van Winkle) varade lite längre – de dejtade i åtta månader 1991. Vanilla Ice var även modell i Madonnas ökända fotobok Sex.

 

2015 avslöjade Madonna att hon i smyg dejtade Tupac Shakur i ett par år innan hans död 1996. Enligt uppgift ska hon ha känt sig rätt så “gangsta” efter tiden med honom, men deras olika etniska bakgrund lär visst ha satt käppar i hjulen och ledde så småningom till att de gjorde slut.

 

 

3. Shaquille O’Neal och Nicole Hoopz Alexander

 

Shaquille-alexander-s

 

Källa: Splash

 

Det f.d. basketproffset Shaquille “Shaq” O’Neal dejtade VH1-realitystjärnan och f.d. TSA-agenten Nicole “Hoopz” Alexander från 2010 till 2012. När de träffades spelade han fortfarande för Boston Celtics och de flyttade snabbt ihop i Bostonområdet. Alexander hade vunnit “Flavor of Love” 2006 (där rapparen Flavor Flav gav henne hennes smeknamn) och “I Love Money” 2008.
Den 2,16 meter långe O’Neal och den 1,57 meter långa Alexander drog helt klart till sig blickar som par, då hon ju nästan liknade ett barn bredvid en av de längsta spelarna i NBA:s historia.

 

 

4. Lil’ Kim och Notorious B.I.G.

 

lil-kim-biggie-ls

 

Många minns att rapparen Notorious B.I.G. (Christopher George Latore Wallace) var gift med sångerskan Faith Evans, som även medverkade på den kända hyllningslåten I’ll be missing you som hon spelade in med P. Diddy och 112 efter ”Bigges” död 1997. Men alla kommer kanske inte ihåg kärlekstriangeln där även Lil’ Kim (Kimberley Denise Jones) ingick. Hon hade upptäckts av Biggie som ung, och hon lär ha fallit pladask för honom. De två inledde en romans som pågick parallellt med Williams äktenskap med Evans. Den senare valde dock att se mellan fingrarna, till och med den gången hon tog dem på bar gärning i säng tillsammans. Notorious och Lil’ Kims affär var en stormig historia, och ibland till och med våldsam. Den impulsive Williams ska bland annat ha hotat Kim med pistol vid ett tillfälle. Andra gånger visade han dock upp en mjukare sida, då han både sjöng och lagade mat till sin älskarinna.

 

Så här drygt tjugo år efter Biggies död har hon mest vackra och roliga minnen av den legendariske rapparen.

 

 

5. Cameron Diaz och Benji Madden

 

Cameron-Diaz-Benji-Madden-s

 

Källa: Noel Vasquez/ Getty

 

Här är ett par som garanterat fortfarande är ihop. Skådespelerskan Cameron Diaz och sångaren Benji Madden från gruppen Good Charlotte har varit gifta sen 2015. De gifte sig bara sju månader efter att de fördes ihop av sin gemensamma vän Nicole Richie (som har varit gift med Benjis enäggstvilling Joel Madden sen 2010). Efter mötet väntade så småningom en blixtrande sjutton dagar kort förlovning innan de sa ja till varandra.

 

De delar nu ett relativt tillbakadraget liv. Diaz har inte synts till i nån film sen 2014 då hon har valt att istället ägna mer tid åt familjen.

 

 

6. 21 Savage och Amber Rose

 

21-savage-amber-rose-s

 

Allt lovade gott när den 36-åriga modellen Amber Rose gick ut med att hon hade ett förhållande med den 25-årige rapparen 21 Savage (Shayaa Bin Abraham Joseph) efter några månaders dejtande, då han enligt Amber ska ha varit ”helt perfekt”. Amber har tidigare varit tillsammans med artisterna Kanye West och Wiz Khalifa (som hon har en liten son med), och hade kort innan hon träffade Shayaa en romans med dansaren Val Chmerkovskiy från tv-programmet ”Dancing with the Stars”.
21 Savage å sin sida hade tre barn sen tidigare, och uttryckte även han sin kärlek till Amber i en mobilvideo som laddades upp på sociala medier vid ungefär samma tidpunkt.

 

Det väcktes stor uppmärksamhet när Shayaa och Amber tillsammans deltog i den feministiska marschen SlutWalk i oktober 2017, och parets enade front pekade på att de var väldigt tajta.

 

Men förhållandet verkar ha försämrats nån gång efter det, för 2018 hann inte bli gammalt innan uppbrottet var ett faktum. De sågs tillsammans sista gången på Alla hjärtans dag, gående hand i hand, men redan månaden därpå bekräftades det av närstående att det var slut. Amber verkade dock inte helt kunna släppa greppet, då hon en tid bönade om att få honom tillbaka och medgav att hon luktade på hans underkläder(!). 21 Savage har dock gått vidare, och det tycks Amber Rose också ha gjort nu, för i juli meddelades det att hon dejtar NBA-spelaren Monte Morris.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL