Nu har du chansen att följa Kingsizegalan live via TV4 Play.

I år kommer även de som inte är på plats att kunna följa galan på TV4 Play där den direktsänds.

Kingsize-galan bjuder på liveuppträdanden från Sveriges hiphopelit som varvas med prisutdelning för årets höjdpunkter. Sarah Dawn Finer leder galan som i år alltså går att se live i TV4 Play.

 

Att vi väljer att samarbeta med TV4 Play (de kommande åren) känns helt rätt för oss och våra partners då TV4 är den klart starkaste tv-kanalen i Sverige. Att TV4 väljer att satsa på detta visar att vi har ett otroligt starkt varumärke, en kommersiell produkt och en stor målgrupp. Svensk hiphop är här för att stanna och framtiden för Kingsizegalan och svensk hiphop ser fantastisk ut! säger Matthias Sjödin, marknadsansvarig, Kingsize Magazine.

Svensk hiphop står på en kreativ topp vilket också lett till att kulturens avtryck i samhället aldrig varit större. Av dessa anledningar känns det väldigt roligt att få vara en del av Kingsizegalan framöver, säger Niclas Janson, innehållschef på TV4 Digitala medier.

Livesändningen börjar 19.00 den 19 februari och galan hålls på Hamburger Börs i Stockholm. Priser kommer att delas ut i ett flertal musikkategorier såsom årets låt, årets album, årets soloartist och årets grupp. Även omspännande kulturkategorier i form av årets dans och årets graffitimålare ska prisas.

Röstningen har skett via facebook.com/KingsizeSweden till och med den 31 januari och har varit öppen för allmänheten. Biljetter till galan går att köpa via www.eventim.se