61efdb68afd9906be20eda42
Kingsizemagazine.se
Svensk snöskoterhjälte får egen Red Bull-burk


Tidigare har internationella idrottstjärnor som F1-världsmästaren Sebastian Vettel och fotbollsikonen Thierry Henry ärats med en egen burkdesign.

 

 

Nu förevigas trefaldige X-Gamesmedaljören Daniel Bodin från Malung på en miljon burkar Red Bull Energidryck.

 

Daniel Bodin kombinerar en karriär inom freestyle motocross och freetyle snöskoter. Han räknas till de främsta i världen i sin sport och är en av Sveriges mest uppskattade actionsportprofiler. På meritlistan finns bland annat tre guld på Winter X Games, vinst internationella stortävlingen Air & Style och en rad uppmärksammade projekt som världens längsta bakåtvolt och backhoppning med snöskoter. Under november i år är han också aktuell som ende svensk att turnera Europa runt med internationella stuntshowen Nitro Circus Live.

 

De specialdesignade burkarna med snöskoterproffset Daniel Bodin på säljs som Red Bull Energy Drink i storleken 355 ml. Serien är framtagen för den svenska marknaden och de första produkterna når livsmedels- och servicebutiker runt om i landet med start denna vecka (vecka 43).

 

Burkarna är också kopplade till en butikskampanj där konsumenter via webb och sociala mediekanaler kan bidra med inspirerande innehållsförslag till framtida videoklipp med actionsporthjälten. Den bästa idén belönas med en oförglömlig upplevelsedag ihop med Daniel Bodin.

 

 

Redaktionen | Kingsizemag.se | Svensk rap hiphop musik dans kläder artister tv

 Publicerat:
RedaktionenNULL