Talar ut om sin tid bakom lås & bom samt motgångarna de senaste åren.

Det går inte att undgå att den 28-årige stjärnskådespelaren, Shia LaBeouf har haft flertal negativa upplevelser de senaste två åren. Allt från plagiering av filmmaterial till att spotta och bli arresterad av amerikansk polis. Skådespelaren har även fått kritik för sin ovårdade förberedelse till sin roll i kommande filmen “Fury”, där han skurit sitt ansikte och inte duschat på dagar. När LaBeouf i veckan gästade årets Oscar-värd, Ellen DeGeneres show, talade han ut om sina senaste upplevelser:

– “Jag gick igenom en existentiell kris, som sedan omvandlades till upptäcktsfärder. Jag hade några snedsteg, vissa av dem rena bedömningsfelen.” sa den förre detta Transformers-stjärnan.

LaBeouf fick sedan frågan om vad som skrämde honom mest för att få ut honom från sitt dåvarande beteende varav han svarade:

– “Fängelset var läskigt … Jag var där, i vad som kändes som en evighet, 24-25 timmar tror jag och jag gick hela vägen med det. De satte på mig en Hannibal-mask och en LED-jacka. Det var mycket skrämmande.” Ett straff han fått efter att ha spottat på en polis.

Skådespelaren kom sedan fram till att alla negativa och elaka kommentarer om honom på nätet, egentligen kommer från personer som har samma historia som han själv och många andra artister. En “brist på uppmärksamhet och kärlek” förklarade en LaBeouf med ett glatt humör. Detta hade han märkt när han personligen bjudit in vanligt folk att kritisera honom negativt, men upplevde i stället det motsatta, då personer inte såg honom “som ett objekt” utan istället som “en människa”. LaBeouf medger även att hans mamma, Shayna LaBeouf, varit till en väldigt stor hjälp för att ta sig igenom krisen.

“Fury”-aktuella stjärnan påstår att han nu är i en bättre personlig plats och att hans korta vistelse i fängelset var det som äntligen förde honom till sitt förnuft. Den 17:e oktober kommer David Ayers “Fury” ha sin premiär i USA där LaBeouf, tillsammans med bland annat Brad Pitt, Logan Lerman och Michael Peña, krigar under andra världskriget, i en plats där alla odds är emot dem.

Se Shia LaBeoufs framträdande i Ellen DeGeneres Show:
httpv://youtu.be/yw3rIjzEuaY

Trailer till kommande filmen “Fury”:
httpv://youtu.be/-OGvZoIrXpg