I slutet av januari premiärvisas även nya serierna "Black Sails" samt "True Detective".

 
UPDATE:

Se trailern för säsong 4 nedan:

httpv://youtu.be/xZY43QSx3Fk
 

Till våren ser det ut att bli ett veritabelt krig om TV-tittarna och deras gunst då en lång rad TV-serier konkurrerar om utrymmet i rutan. Så här under den första veckan av 2014 har några av de mest uppmärksammade TV-serierna nyheter att ge sina fans.

Game Of Thrones och dess fjärde säsong kommer att premiärvisas med start 6:e april meddelade HBO natten till idag. En trailer för säsong fyra ska visas på söndag i amerikansk TV.

I samma veva lät även producenterna bakom Boardwalk Empire, i samband med pressträff på Television Critics Association även meddela att serien med Steve Buscemi i spetsen, går in på sin femte och sista säsong.

Om serie-abstinensen är bedövande behöver vi inte vänta så länge då HBO redan den 26:e januari premiärvisar nya serien “Black Sails”, en serie som utspelar sig i ett Karibien under 1700-talet med pirater och äventyrare. Se trailer nedan!

Den 12:e januari premiärvisas även nya HBO-serien “True Detective” med Matthew McConaughey och Woody Harrelson i rollerna. Se trailer nedan!

Mer info www.hbonordic.com