62429f791c0bfc1aba6ef852
DMC (Run DMC) & Necro kommer släppa musikvideo med Emilush & Caustic


För några månader sedan kunde Kingsize ge er nyheten först – nu avslöjas de svenska artisterna som ska släppa låten!

 

 

Förra året tog Emilush kontakt med DMC från den legendariska hiphopgruppen Run DMC och frågade honom om han hade lust att medverka på en låt som Emilush & Caustic nyligen hade spelat in en refräng på. Det som till en början var en vild chansning från Emilushs sida visade sig snabbt vara en bra idé då DMC gillade det han hörde, tackade ja till erbjudandet och spelade in en vers.

 

Den påbörjade låten hade då ytterligare en vers ledig och grabbarna beslutade sig för att bjuda med ännu en artist på låten. Emilush hade tidigare varit i kontakt med underground-legenden Necro och tyckte att han skulle passa bra in på låten. Grabbarna ringde upp Necro som också utan tvekan ville vara med.

 

Nu var låten helt färdig och redo för att släppas men då Emilush & Caustic inte nöjde sig med att bara släppa låten som en lös mp3 fil på internet fick dom idén om att göra en musikvideo.

 

 

Emilush & Caustic diskuterade fram och tillbaka och pratade därefter med DMC och Necro för att höra vad dom tyckte om det hela. Både DMC och Necro tyckte det lät som en bra idé och hittade trotts deras fullspäckade scheman hitta ett datum som passade dom båda. Med ett datum inbokat bokades ett kamerateam i New York och videon spelades in. Under videoinspelningen dök även Necros vän, hiphop-legenden Kool G Rap (längst till höger bilden nedan) upp och medverkade i flera scener i videon.

 

Därefter har Emilush och Necro blivit goda vänner och redigerat videon tillsammans som nu är helt klar och redo för att släppas inom en snar framtid.

 

 

Redaktionen | Kingsizemag.se | Svensk rap hiphop musik dans kläder artister tv


Publicerat:
RedaktionenNULL