På scen för Redline Recordings showcase kommer ni att få möjligheten att se, Labyrint, STOR, Dani M, Amsie Brown och Carlito!

Den 19:e februari går festligheterna av stapeln på Hamburger Börs i Stockholm med prisutdelning, middag/mingel och liveuppträdanden. Köp dina biljetter nu för att hänga med svenska hiphop-eliten!

Svensk hiphop har haft ännu ett enormt år och därför väljer Kingsize Magazine att för andra året i rad anordna Kingsizegalan. Galan hålls på Hamburger Börs i Stockholm den 19:e februari 2013 och priser kommer att delas ut i ett flertal musikkategorier såsom årets låt, årets album, årets soloartist och årets grupp. Även omspännande kulturkategorier i form av årets dans och årets graffitimålare ska prisas.

Nu är vi stolta att presentera den femte liveakten för kvällen, ett “all-star team” från ett av Sveriges hetaste skivbolag: Redline Recordings. Skivbolaget fick nytt liv under 2012 och det kulminerade i “Röd November” där man släppte en ny singel varje fredag i november, från någon av de alla stjärnorna på skivbolaget. Nu tar skivbolagscheferna tillika producenterna Salla och Masse Salazar med sig dessa artister på scen för att göra ett gemensamt showcase.

Artisterna i sig behöver ingen närmare presentation. Men vad sägs om Labyrint som nyligen fick sin första guldskiva för singeln “Kärleken?”, STOR som snart släpper sitt efterlängtade debutalbum, Dani M som är en av de mest lovande artisterna just nu, Amsie Brown med den skönaste viben och Carlito som imorgon, 6e februari, släpper sin första skiva efter det hyllade mixtapet “Guldburen”.

KÖP DIN BILJETT HÄR!

Under februari månad kommer fler artister på scen under Kingsizegalan 2013 att presenteras så håll utkik på Kingsizemagazine.se!