Rahseed & T’Angelo ger en känga till den kommersiella skivindustrin – se videon “Can’t Go On Like This”


Norrköping-duon aktuella med ny release!

 

Madfellas Music med bas i Norrköping släpper så här i början av 2014 ny musik och det i formen av ett manifest. Rahseed från gruppen Grey Matter of Sweden (GMOS) teamar med T’Angelo och bifogar med sin nya musikvideo en känga till den kommersiella skivindustrin. Läs manifestet och se videon nedan!

 

 

 

 

I en tid när spelutrymme fortfarande endast ges till ett fåtal utvalda. I en tid när upprepning fortfarande är huvudingrediensen för att lyckas, men där alla inte får tillgång till den rätten. I en tid när kontakter ger kontrakt så länge förändring genom anpassning sker. Ett system uppbyggt av snabb underhållning där vi blir matade med ytliga och lättsmälta toner som inte lämnar utrymme till eftertanke eller riktiga känslor. Indoktrinerade att tro att hur ett stycke levereras är viktigare än budskapet, att utseende är viktigare än insyn. Tunnelseende är den enda helheten och sakta men säkert stängs dörren för andra alternativ.
Ur denna förtvivlan och hopplöshet skapades Can’t Go On Like This. Över ett melodiöst och vackert beat skapad av Math-Mic ger T’Angelo och Rahseed (Grey Matter of Sweden) sin syn på den kommersiella musikindustrin.
Mer utrymme. Mer känsla. Mer intelligens. Mer själ. Mer MFM!

 

 

Ladda hem låten gratis via Soundcloud: https://soundcloud.com/madfellasmusic/rahseed-tangelo-cant-go-on

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL