Duons före detta manager påstår att André och Big Boi gör filmer och är redo att arbeta med ett nytt album tillsammans.

Efter att ha bekräftat nyheten om återföreningsspelning på Coachella, som igår visade sig bli ett stopp på en turné med mer än 40 datum, är OutKast framtid ännu en gång i rampljuset. Med återföreningen på scenen redan bekräftad, hoppas många fans nu på något liknande i studion. I en intervju med Howard Stern berättade Queen Latifah, en gång manager för OutKast, att André 3000 och Big Boi har sina sikten inställda på att göra ett nytt album tillsammans. Precis i slutet av intervjun frågas Queen Latifah om sina före detta klienter, och på den specifika frågan om vad OutKast håller hus svarade Latifah med något av en bomb:

“They’re chilling, they’re doing their thing. They’re doing movies and they’re about to work on a new album.”

Varken André eller Big Boi har bekräftat kommentaren, men med ett sådant spelschema känns det ganska troligt att de båda är öppna för att fylla ut OutKast-diskografin. André och Big Boi kommenterade däremot det officiella uttalandet angående det fylliga spelschemat:

“Returning to the stage together is the most exciting way for us to thank everyone for their 20 years of supporting OutKast,” sade André.

“I’m looking forward to rocking the stage with my Bro Ski and to all the fans, stank you smelly much,” sade Big Boi. “This is for y’all.”