"Jag älskar Mobb Deep...Mobb Deep gjorde mitt liv till det det är."

I april förra året kom det en del skumma tweets från Havocs håll, tweets som kallade Prodigy “fake Jay-Z” och diverse homofobiska och nedsättande ting. Havoc förnekade först att han skulle ha legat bakom detta, men medgav senare att kontot inte var hackat, att det var Havoc själv och att Mobb Deep har tagit ett avbrott. Men det finns fortfarande hopp för en återförening enligt Prodigy, i en intervju med PNC Radio

“Ja, jag är säker på det,” svarar Prodigy på frågan om han någonsin kommer att spela in med Havoc igen. “Jag älskar Mobb Deep…Mobb Deep gjorde mitt liv til det det är. Havoc känner samma sak, så vi kommer snart att jobba tillsammans. Just nu gör han sin grej och jag gör min grej. Jag har mål att uppfylla och jag kan inte låta något ta min koncentration eller komma i vägen för det. Om det betyder att jag måste sätta Mobb Deep på standby så länge, så för det bli så.”

Även om Prodigy verkar mer vänligt inställd än Havoc, som gjorde låten “Separated (Real from the Fake)” även den riktad mot Prodigy. Men P säger att han och Havoc är överens och visar även på sina Mobb Deep-tatueringar för att visa sin lojalitet till gruppen. Prodigy är närmast aktuell med “Albert Einstein”, ett album han gör med Alchemist som ska komma någon gång innan mars. Se hela intervjun nedan.