Stockholm-rapparens nya album "Början På Allt" släpps 3:e april på Baba Recordings.

Det har gått mer än tre år sedan Petter släppte nytt material senast. Men en av Sveriges största artister har inte legat på latsidan direkt. Petter har bland annat medverkat i TV-programmet “Så mycket bättre”, släppt samlingsskivan Samlar ut den, startat nya labeln BABA recordings och rest land och rike runt och föreläst.

I början av året släppte Petter första låten, “Håll Om Mig” med Daniel Adams-Ray, från sitt kommande album och nu är det dags för nästa singel från skivan. Singeln “King” med en av Sveriges hetaste kvinnliga rappare, Lilla Namo, släpps idag via digitala plattformar samt som musikvideo. Så här säger Petter själv om nya singeln:

“King” med lilla Namo handlar inte om att just jag eller Namo är kungar utan ett sätt att tänka! Jag tycker många går under titeln “King” . då krävs det civilkurage, rak rygg och patos. Att kriga! Tro på sin sak och behandla sina människor med respekt. Förstå gränser och ha stolthet! Kedjan i videon är en symbol för det! Tack alla som medverka i videon.

Se musikvideon, Petter ft Lilla Namo “King”:

Kolla även in skivomslaget för albumet “Början På Allt” som släpps nästa vecka 3:e april via Baba Recordings.