Parham har länge varit ett självklart namn inom Göteborgs hiphopscen. Han rappar, sjunger, och producerar det mesta av sitt material själv. Efter över 15 år på scenen och lång väntan är debutskivan “Pojk” äntligen redo att släppas senare i vår. Ett tydligt och personligt uttryck är den röda tråden. Parham berättar om kommande albumet:

 
Jag vill bjuda lyssnaren på mig själv; på en historia fylld med betraktelser från pojkstadiet till insikter i vuxenlivet. Den utspelar den sig sanningsenligt i lokala miljöer som Högsbo och Majorna, och berör allt ifrån mina föräldrars flykt till Sverige, osäkerheter, kickar, kärlek, dumheter och mognad. Jag vill att lyssnaren ska kunna känna närvaro, fokus och detaljrikedom. Min ambition är att soundet ska vara lättsamt men djupt på samma gång. Jag vill skapa något levande, organiskt och komplext – som livet självt.

På första singeln “Snäll kille” som släpptes tidigare i vinter har Parham tagit hjälp av hyllade producenttrion Beatslingers. Tillsammans levererar de årets svängigaste uppväxthistoria. Se videon HÄR!

Nu finns även en remix med Allyawan  – “Snäll Kille (Remix)”:

Spotify: http://open.spotify.com/album/5tf2sSGGvfke03pFVlkUtg

Foto: Melika Duvetinte Zakariae