Ny video från Maktskiftet – Prince Ali, Flame, Wordsilah feat. Alex Rios “Dom sa till mig”


Ett flertal artister från Göteborg gör gemensak på kommande albumprojekt.
 

 

I slutet av mars släppte ett antal artister från Göteborg singeln och den uppmärksammade videon “Tro Hopp & Utanförskap”. Låten var det första smakprovet från kommande albumet “Maktskiftet”. Själva beskriver initiativtagarna bakom albumet sina tankar med projektet enligt nedan:

 

Maktskiftet är en rubbning av ett maktmonopol för att Maktskiftet är ett röstskifte; röster som inte blivit hörda innan ska bli hörda nu. Skivan är en produkt av tankar och känslor som människor i utanförskap har fött.

 

 

Nu släpper Prince Ali, Flame, Wordsilah med Alex Rios nya videon “Dom Sa Till Mig” i regi av Wahid Setihesh och Aga Hasttyar. Artisterna skickar samtidigt en hälsning till lyssnare och omvärld:

 

Dom sa till mig att orten är en jungel av negativitet så jag började tänka positivt. Dom sa att orten behöver hjälp utifrån så vi började organisera oss och samlade kraft inifrån. Dom säger att folk i orten behöver lära sig bättre så vi åker utanför orten och lär folk om kultur och engagemang.
Vi är färdiga med att stå vid sidan och ni är färdiga med era tillsägelser och välvilja på distans. Vi agerar när vi ser folk bli utsatta. Är resten av samhället redo att göra detsamma?

 

 

Se videon, Prince Ali, Flame, Wordsilah feat. Alex Rios “Dom Sa Till Mig”:

 

 

 

Video: Sunny Sunday Productions
Regi: Wahid Setihesh och Aga Hasttyar
Regiassistent: Karwan Faraj
Manus: Karwan Faraj
Medmanus: Aga Hasttyar & Wahid Setihesch
Producent: Karwan Faraj
Kamera: FCCK Photography
Klippning: Felipe Rebolledo (Flipt Out Pictures)
Färg & VFX: Felipe Rebolledo (Flipt Out Pictures)

Skådespelare: Gusti Djordic, Tony Muratovic, Dastan Sharif, Ibrahim Raji, Nariman Abdullaev,Allan Faraj, Edison Yakob,Esad Ramadani, Almir Pipic, Rahim Jasem, Mohammed Ali, Hama Faraj, Shazad Ali och Barzan Abdulrahman.

 Publicerat:
RedaktionenNULL