Lidingö-kvartetten aktuella med ny release via EMI Music.

Fyra killar som har växt upp tillsammans har skapat ett kollektiv vid namn Tjuvjakt. Gruppen som producerar och skriver allt själva består av Jonathan Holmquist, Arvid Lundquist, Jesper Swärd och Olle Grafström. Medlemmarna har gjort musik tillsammans i olika konstellationer i över 10 års tid men Tjuvjakt föddes vintern 2011/2012.

Efter det gick allt väldigt snabbt. Det blev succé med hyllade mixtapes och singeln Tandtråd öppnade nya dörrar som mynnade ut i ett skivkontrakt med majorbolaget EMI Music.

”Första gången jag såg videon till Tjuvjakts låt ” Tandtråd” så kändes allt så självklart. Ett möte tog vid och efter ett par låtar, några mineralvatten och lite snack så var jag knockad av musiken och bandets unika charm. Det vara bara att köra!” – Dan Bengtson A&R på EMI Music
 

EP:n “Vems Värld Är Det Här” är startskottet på samarbetet mellan Tjuvjakt och EMI Music och ett smakprov inför albumreleasen som kommer under hösten 2013.

iTunes: https://itunes.apple.com/se/album/vems-varld-ar-det-har-ep/id647406644 Wimp: http://wimpmusic.se/album/20263314

Singeln Fru Gårman hade videorelease hos bland andra, Tre, Expressen, Gaffa och Kingsize Magazine och är redan uppe i 70.000 views på YouTube på mindre än en vecka. Tilde Fröling spelar huvudrollen i denna feelgood video: