5f86cde6439fe73b7352d202
Norska Envy byter gruppnamn till Nico & Vinz


Lyssna på senaste singeln “In Your Arms”!

 

 

I höst signerade Envy ett världsomspännande singelkontrakt med ett av världens största skivbolag, Warner Bros US. I förbindelse med lanseringen i USA kommer bandet att byta namn till Nico & Vinz.

 

Envy består av Nico Sereba och Vincent Dery och kommer från och med nu att lystra till namnet Nico & Vinz. Detta har sin grund i att andra artister/band redan använder sig av namnet Envy i USA.

 

– Nico och Vinz är våra namn och det är alltid det vi har blivit kallade av våra närmaste. Det är ett mer personligt namn och det är viktigt för oss att knyta ett så personligt band vi kan med båda musiken och budskapet vi står för. Framöver kommer till att ske flera förändringar online på våra platformer men vi ska göra allt vi kan för att hålla fansen uppdaterade. Vi är väldigt nöjda med musiken vi skapar nu och vi glädjer oss mycket att dela den med er, säger Nico och Vinz.

 

 

Nico & Vinz har haft ett äventyrligt 2013 och går mot ett väldigt spännande 2014. Samtidigt som de jobbar för fullt med att färdigställa sitt kommande album, ska de denna vecka ta emot en EBBA-award (European Boarder Breakers Award) på branschfestivalen Eurosonic i Holland, spela på norska Grammis, repa för en kommande turné och lansera förra årets stora hit ”Am I Wrong” i Tyskland som första marknad utanför Norden.

 

 

Lyssna på duons senaste singel “In Your Arms”:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL