Omskrivna och Grammis-nominerade trion bestående av Stina Wäppling, Tobias "Astma" Jimson och Michel "Rocwell" Flygare bekräftar releasedatum och albumtitel!

Under senaste året har svenska gruppen NONONO tagit musikvärlden med storm och är i färd med att lägga USA för sin fötter med utsålda spelningar och tidigare medverkan på exempelvis Jimmy Kimmel Live. Debutsingeln “Like The Wind” kom förra året och följdes upp av ”Pumpin Blood” i våras som fått trion att bryta mark i USA med spelningarna på Jimmy Kimmel Live. Just befinner sig gruppen på en promo-turné i USA och möts av utsålda hus och fina recensioner.

Den 24 februari släpper gruppen sitt debutalbum “We Are Only What We Feel”.

…spåren på albumet är en sammanfattning av tiden gruppen haft tillsammans. Musiken är väldigt styrd av årstider och känslor som de haft under det senaste året, ett musikaliskt experiment där de tillåtit sig själva att jobba helt utan regler och inspirerats av varandra.

”We Are Only What We Feel”släpps digitalt den 24 februari och fysiskt den 26 februari. NONONO är Grammisnominerade till ”Årets låt” och ”Årets Nykomling”.