Kingsizemagazine.se
NFL-podden S01E10 Fria Volter, Fria Vikter & GRONK!


Vilka kvinnliga idrottare borde höra hemma i den amerikanska fotbollens högsta liga?

 

Hur väderkänslig är egentligen Peyton Manning? Och vad är det egentligen för bus i omklädningsrummet som stör Steelers coach så mycket? Hör allt i senaste avsnittet av NFL-podden.

 

Lyssna på alla tidigare avsnitt av NFL-Podden!

 

 

 

 

NFL-podden är Sveriges officiella NFL-podcast. Oavsett om du kan allt eller inget, håller på ett lag eller på dem som vinner – det här är en podden för dig som vill veta mer. Vi guidar dig genom säsongen och hela den amerikanska fotbollskulturen.”

 

Personerna i podden:

 

“Anton ‘Knoppen’ Knopff – Sakkunnig
Anton har med sina amerikanska rötter följt amerikansk fotboll från vaggan. Med släkten i Minnesota klappar hjärtat givetvis för Vikings. På senare år har den amerikanska fotbollskompetensen vuxit med hjälp av ett ivrigt engagemang för sin fantasy football-liga.

 

Peter ‘Skåne’ Larsson – Sakkunnig
Få personer i Sverige kan skriva ett uppslagsverk om amerikansk fotboll från minnet. Lundasonen med det näst intill osunda förhållandet till Okland Raiders är en av dem. Vi vågar nog påstå att Peter, som följt amerikansk fotboll sen färg-TV blev standard, är en av Sveriges mest kunniga på ämnet.

 

Johan Javelius – Moderator
Johan kan knappast någonting om amerikansk fotboll. Detta trots engagerade försök från Peter att lära ut sportens grunder i flera års tid. Men han har ett öppet sinne och förhoppningsvis ska okunskapen leda till att de rätta ‘dumma’ frågorna ställs.Publicerat:
RedaktionenNULL